SKILLINGE OKTOBERFEST

OKTOBERFEST 2019: RUPERT KNÖDL DELUX


LÖ 28 sept kl 19.00
Caféscenen, 320:-
För biljetter – klicka här!

Uppföljaren på den fullsatta festen från 2018! Vi presenterar stolt: Rupert Knödl und Seine Original Gulasch Barone. 18 blåsare och två slagverkare garanterar hög stämning och kvalitet! Ouvertyrer, glada marscher, valser, polkor, folkmusik till käcka schlagers och allsång! Utsedda till auktoriserad orkester på Hofbräuhaus i München! Öl, korv och sauerkraut köper man på plats. Echte Oompah-oompah!

Oktoberfest är en traditionell tysk ölfest som hålls i slutet av september/början av oktober varje år i München, Bayern. Första gången oktoberfesten arrangerades var år 1810 och anses numera vara en av världens största folkfester.

_________________________________________________________
Biljetter köpes här nedan. Efter godkänd betalning skickas konfirmering samt biljetter med email så var noga med att skriva rätt e-mailadress vid beställningen. Om de inte dyker upp inom en minut så kolla först er skräppost.

Varje biljett har ett eget unikt QR-kod som scannas i mobil, på läsplatta eller på en medtagen utskrift av biljetterna. Biljetterna kan således enbart användas en gång. Alla sålda online biljetter återfinns i vårt biljettsystem. Vid ev frågor kontakta oss på info@skillingeteater.se

_______________________________________________________

Restaurangen öppnar 18.00 m Kvällsmeny
Bratwurst Sauerkraut und zu weiter…
BORDSBOKNING FÖR SÄLLSKAP STÖRRE ÄN 8

VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

Oktoberfest Lör 28 sept kl 19.00
2019-07-23
320,00kr