fbpx

Skrivarkurs med emil jensen

Alla har sin egna, alldeles unika röst. Välkommen till två dagar som öppnar dörren till det som är ens egna språk, funderingar och berättelser. Kursen berör olika format – prosa, lyrik, kåseri, dialog och med hjälp av lekfulla övningar rör vi oss bort från gamla blockeringar och låsningar.

Emil Jensen bänk web Foto Joel Nilsson

Emil Jensen

Emil Jensen är en av Sveriges främsta ordkonstnärer. Hans Sommarprat i P1 är bland de mest hyllade någonsin. Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och sin musik, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd. Senast fick han Evert Taube-priset för sitt låtskrivande. Emil hörs återkommande i Tankar för dagen och som kåsör i God morgon, världen i Sveriges radios P1. 

Sen tidigare har han vunnit både SM och EM i Poetry Slam, släppt ett flertal böcker samt gett ut sju rosade album. Emil har även jobbat med skrivpedagogik på folkhögskolor och har sedan under hela sitt artisteri alltid fortsatt besöka skolor för att inspirera och dela med sig av sina tankar kring skrivande och scenkonst.

En dag för hela dig

Vi behöver dagarna som stannar kvar som ett  gyllene minne för livet. Detta är just en sådan dag. Där hela du, dina tankar och dina ord får plats att blomma och bara vara.

…Under dessa 2 dagar får du:

  • Kombinera praktiska skrivövningar med respons och återkoppling
  • En möjlighet till personlig feed-back
  • Dela tankar och funderingar om skrivandet och dess konstart
  • Inspiration till att hitta dina egna ord och ta avstamp med just dina texter.
  • Under dagen ingår frukost, fika med hembakt samt lunch att njuta i vår vackra matsal eller utomhus.
  • Tid för eftertanke och inspiration.
  • Möjligheten att dela en kreativ upplevelse med andra människor.
  • Ett minne för livet

2.890:-
Varmt välkommen!

Vi möts på Österlen, för att livet är värt det bästa!

Genom att lyssna både inåt och på varandra försöker vi hitta det där som är just din röst och dina ord.

Det blir två dagar för dig som vill komma igång med skrivandet och för dig som redan är i gång och vill hitta nya perspektiv och sätt att utveckla det.

Välkommen att möta ditt inre och dina egna ord tillsammans med en av Sveriges bästa ordkonstnärer, allt i ljuset av Österlens magnifika horisont.

Kursen ges under 2 dagar:
Tisdag 3 augusti – onsdag 4 augusti 

Vi samlas på tisdagen kl 10.00 i restaurangen på Skillinge Teater, Möllevångsgatan 9, Skillinge. Kursen avslutas kl 17.00 på onsdagen.  Var och en ordnar eget boende. För tips om boende se Skillinge Teaters hemsida.

Language »