fbpx

restaurang & Gin Bar

Restaurangen öppen
17.00 – 21.00 Tis – Sön hela sommaren

Vår restaurang ligger i nyrustade två- våningslokaler med en takhöjd på 8 meter i direkt anslutning till stora scenen. Vår mat är lokalodlad med en kött, fisk & veg varje kväll. Vi inspireras av Fusion Food, välkomnande trivsel & frodiga familjemiddagar & allt vin är ekologiskt.

Nytt för i år är även att vi öppnar Österlens första Gin Bar! Baren och dess koncept har utvecklats i nära samarbete med Bonalumi Bottlers som med sitt sinne för stil och kvalitet bl.a. gör det populära destilatet – Österlen Gin.

Klicka här för exempel på vår meny – vi byter ca var 3:e dag

bar logo transp
Ett liv att njuta

Boka bord !

Sommaren 2023 slår vi upp dörrarna till teaterns nya konceptrestaurang Skillinge Teater Bistro. Profilen är Fusion Food med tonvikt mot det asiatiska köket. Personerna bakom konceptet är välkända matkreatörer här i regionen. Båda omtalade för sin fantastiska mat och sin varma framtoning – Susanna Asklöf och Tuk Insoi.

Frågor: kontakta oss på 0761-640864

Vi byter rätterna på vår meny flera gånger i veckan för att det alltid skall vara en upplevelse att komma hit. Paradnumret detta är är vårt grilltema och sommaren igenom bjuder vi på olika grillupplevelser. Självklart grillar vi med såväl kött som vegetariska alternativ. Vi serverar en underbar grilltallrik och var och en grillar sedan själva på våra nya stora grillar.

Utanför sommaren håller vi enbart öppet vid specifika evenemang eller vid privata bokningar på över 15 personer.

Vill du boka våra lokaler för fest, konferens, middag eller annan sammankomst kontakta oss på info@skillingeteater.se

 

Language »