fbpx

Vandra på Österlen en dag för kropp & själ!!

Välkommen till en av våra vandringsdagar där vi tar hand om såväl kropp som själ. En dag för nytänkande, vida vidder och insiktsfulla samtal under Österlens magiska horisont. En fin mix av vandring inspirerande övningar & god mat under öppen himmel.

…ETT STEG I TAGET PÅ DIN LIVSRESA

spång

Etapp 1: Ni vandrar i små grupper och får en frågeställning att samtala om. Syftet är att dela med sig av sina tankar, lyssna på vad de andra i gruppen funderar på. Genom dialogen öppnar ni upp era sinnen, blir kreativa och lär av varandra.

wood-691629_1920

Etapp 2: Nu fortsätter vi att vandra i små grupper. Vi fokuserar samtalet på utveckling, framtid och drömmar. Pratar om mål och resan dit. Vad vi bör vara observanta på. Vilka hinder kan vi se på vägen?

5

Etapp 3: Vi vandrar i stillhet och tystnad. Vad du vill ta med dig från samtalen för din personliga utveckling. Vad vill du uppnå inom 6 månader och vad behöver du fokusera på? Vad vill du förändra och hur kommer man runt de hinder som man möter?

beach-4530127_1920

Etapp 4: HUR man kan göra. Utbyt tankar med de andra medan ni vandrar vidare. Under denna etapp kan ni ge varandra idéer och insikter – flera tänker bättre och mer än en!  Vad som är viktigt i HUR man ska genomföra VAD man vill göra.

12 maj 12.30, 14.00, 15.00

Etapp 5: Det är dags att fokusera på HUR du ska säkerställa att du lyckas. Vad behöver du för att ändra beteende och ta nya steg, ta hjälp av någon, lära mer eller lära om. Låt naturen hjälpa dig att samla dina tankar. Ta in det vackra och energin från landskapet

Vandra på Österlen

Etapp 6: Dags att bestämma NÄR du ska börja och lägga en tidplan på när du ska ha nått dina mål. Vi sammanfattar våra upplevelser, vårt lärande och tonar ut. Du tar med dig din plan för att lyckas med din personliga utveckling. Vi ses!

En dag för hela dig

Vi behöver dagarna som stannar kvar som ett  gyllene minne för livet. Detta är just en sådan dag. Där hela du, dina tankar, ditt skratt och din kropp får plats att bara vara.

Vandring..ett steg i taget på din livsresa
Att vandra är en manifestation, en metafor för förflyttning. Att ta ett steg i taget.
Varje steg är ett steg mot framtiden. Du ser vart du ska och du ser hur nästa steg ser ut. Det ger dig en plan för vad du ska göra (och vara) för att kunna gå vidare.

Ulrika Oldenmark bild 2018

Ulrika Oldenmark

Ulrika har arbetat många år med kompetensutveckling för ledare och medarbetare på ett flertal stora företag i Sverige, Hon har en MBA och är även utbildad coach. Hon har väglett såväl individer som grupper. Ulrika fokuserar på hur man kan arbeta mot tydliga mål. Hon är inkännande och sprider värme med sin välkomnande attityd som skapar trivsel & gemenskap. Privat tillbringar hon stora delar av sin tid på Österlen med att vandra, njuta av den vackra naturen och den fantastiska atmosfären.

…Under dagen får du:

  • Ett minne för livet
  • En kurs som kombinerar vandring med övningar och uppgifter som stärker just din personliga resan.
  • Hjälp att definiera vilka mål du vill sätta upp och hur du ska ta dig dit.
  • En hel dag för kropp och själ där du får energi, kan andas djupt och möta ditt inre, allt i ljuset av den magnifika horisonten.
  • Under vandringen upplever vi en mycket vacker del av naturen på Österlen. De vackra vita stränderna, hedar på böljande kullar och strandskog.
  • Vi njuter av naturens skönhet, utbyter tankar med andra och få tid till egen stilla reflektion.
  • Under dagen ingår fika med hembakt samt lunch att njuta utomhus.
  • Du får med dig en matsäck i form av fika och vegetariska knyten. Matsäck delas ut vid samlingen och du förvarar den i din ryggsäck tills det är dags att äta.

Kostnad för hela dagen:

1.150:-

Vi möts på Österlen, för att livet är värt det bästa!

På denna kurs kombinerar vi vandringen med att fundera över den egna personliga resan, vilka mål du vill sätta upp och hur du ska ta dig dit.

Vi bjuder in till en vandringsdag där du får energi, andas och möta ditt inre i ljuset av den magnifika horisonten.
Under vandringen får du uppleva en otroligt vacker del av naturen på Österlen. De vackra vita stränderna, hedar på böljande kullar och strandskog.

Njut av naturens skönhet, utbyt tankar med andra och få tid till egen stilla reflektion.

Kursen ges vid 4 olika tillfällen under sommaren:
Söndag 4 juli
Lördag 10 juli
Söndag 25 juli
Fredag 30 juli

Vi samlas kl 10.00 vid parkeringen till Dag Hammarskölds museum vid Backåkra.

Language »