fbpx

STAND UP ADDE & KRISTOFFER

Stand Up med Adde & Kristoffer


Torsdag 1 & Fre 2 aug kl 19.00
på innergården- Stora scen vid dåligt väder,
295:- per person

För biljetter – klicka här

 

Adde Malmberg och Kristoffer Appelquist är idag två av Sveriges största Stand Up-artister. Adde kvalar in som vår absoluta maestro – 1988 tog han Stand Up till Sverige och sedan har inget varit sig likt. Kristoffer vars stora mod, intelligens och glimten i ögat, skapar humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut. Han beskriver sig som Sveriges hårdast arbetande komiker. I två akter tar de över hela gården på Skillinge Teater för en sprudlande humorkväll denna sommarkväll.

Adde Malmberg tog 1988 tillsammans med bla Jonas Hallberg Stand Up-underhållningen till Sverige genom att bilda SUCK – landets första stand up comedy-klubb och har sedan dess bejublats runtom på Sveriges viktiga stand Up-scener. Adde har uppträtt på flera internationella stand up-scener som t.ex. Comedy Store i London, i Los Angeles och Köpenhamn. Han har de senaste åren regisserat bl.a. ”Obesvarad kärlek” som drog fulla hus, först med Babben Larsson och Loa Falkman och senare med Eva Rydberg och Tomas von Brömsen. ”Panik på Klinik” på Intiman i Stockholm och ”Rampfeber” på Stadsteatrarna i Malmö och Borås. Dessutom revyn ”Utsålt” på Stockholms stadsteater, där Adde också medverkade och skrev texter tillsammans med Micke Tornving och Babben Larsson.

Kristoffer Appelquist bokas flitigt som stand up-komiker, konferencier, moderator, skådespelare, programledare, film/tv-medverkan, musikal/teater. Vi har sett honom bla i Parlamentet, Alla för en, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat de senaste åren. Kristoffer är ständigt aktuell på TV och synts återigen som tävlande i SVT:s På Spåret och är även aktuell med den egna föreställningen “Frågornas Herre”. Med timing och skärpa skapar Kristoffer gungande skrattsalvor!

_______________________________________________

Skillinge TEaters cAfe & restaurang
öppet 12-21, ti-sö,
Kvällsmeny Från 16.00
 

VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »