fbpx

Bach, Brahms, min mamma & jag

Bach, BrAHMS, min mamma & jag


Premiär fre 21 juni. Spelas 27, 28 juni
6, 7, 19, 20, 26, 27 juli samt 4, 9 11 aug 19.00
Stora scenen 19.00, 295:-
Biljetter köpes här nedan

 

I denna uppsättning möter vi en skådespelare, dansare och terapeuter. Dessa behövs alla för att ta sig an det största mysterium vi känner: det mänskliga psykets ologiska vindlingar! Människan är en olycklig varelse, berövad sitt kall: att leta mat för dagen och överleva! Bland välfyllda kylskåp och dignande snabbköpshyllor möter vi nya problem: hur förverkligar vi oss själva? Vad gör vi när vi har det för bra? Och varför i hela världens namn ska vi hindra oss själva från att spela piano bara för att Brahms gjorde det så mycket bättre?

Om den klassiska musikens lyskraft, om en far som försvinner i en sonat av Bach, om hierarkier, förväntningar och passion och en väg mot uppgörelsen att bara vara människa.

Andra akten utgörs av gruppövningar om konsten att förverkliga sig själv. Helt frivilligt, men absolut nödvändigt.

Nils Peder Holm:  Regi, manus och på scen
40 – 60 dansare (som uppträder vid olika tillfällen)
Medverkande terapeut 
Ljuddesign:
Jonas Åkesson
Ljusdesign:
lkka Häikkö
Scenografi:
Marta Cicionesi
Koreografi: Lidia Wos

_________________________________________________________
Biljetter köpes här nedan. Efter godkänd betalning skickas konfirmering samt biljetter med email så var noga med att skriva rätt e-mailadress vid beställningen. Om de inte dyker upp inom en minut så kolla först er skräppost.

Varje biljett har ett eget unikt QR-kod som scannas i mobil, på läsplatta eller på en medtagen utskrift av biljetterna. Biljetterna kan således enbart användas en gång. Alla sålda online biljetter återfinns i vårt biljettsystem. Vid ev frågor kontakta oss på info@skillingeteater.se

____________________________________________

Skillinge TEaters cAfe´ & restaurang
öppet 12-21, ti-sö, Kvällsmeny Från 16.00

 
VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »