fbpx

BELLMAN MIN BELLMAN

BEllmans LIV & LUST av Beatrice Järås 


ons 7 aug 19.00
Stora scenen, 220:-
För biljetter klicka här

En föreställning som på ett lustfyllt sätt tittar på Carl Michael Bellmans produktion genom hans musa Ulla Winblads ögon i 1700-talets Stockholm. Vi får följa med paret på deras strapatser i med och motgång genom i huvudsak sånger ur Fredmans Epistlar varvat med berättelser ur deras respektive liv. Idé, manus och framförande Beatrice Järås. 

Beatrice Järås är skådespelare, manusförfattare och musikalartist och har medverkat i en lång rad musikaler på olika scener bl.a. Les Miserables på Cirkus i Stockholm, Skål på Maximteatern, Annie på Nöjesteatern och Fröken April på Ystads Teater. Hon har gjort krogshow tillsammans med Björn Skifs på Hamburger Börs och turnerat med Monica Forsberg. Hon har medverkat i flera filmer och TV-produktioner bland annat Bröllopet, Lotta på Bråkmakaregatan och Skeppsholmen.

 

_______________________________________________________

Skillinge TEaters cAfe & restaurang
öppet 12-21, ti-sö, Kvällsmeny Från 16.00
BORDSBOKNING FÖR SÄLLSKAP STÖRRE ÄN 8

VARMT VÄLKOMNA!

Biljetterna köpes här nedan. Varje biljett printas och är unik och kommer scannas på plats – det går även att i visa upp och scanna biljetterna från mobil eller läsplatta.

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »