fbpx

Caroline af Ugglas

Caroline af Ugglas!

Skillinge Teaters Stora scen
Onsdag 5 aug kl 19.00
365:- ståplats
398:- sittplats
Biljetter köpes här!

 

Caroline af Ugglas är en svensk konstnär, pop- och soulsångare samt körledare.

Caroline af Ugglas förknippas ofta med biten “Snälla, snälla” från Melodifestivalen. Eller som körledare. Eller från alla sina framträdande i olika TV-program som Så ska det låta, På spåret och Melodifestivalen.

Caroline af Ugglas är  en själfull sångerska och en ofta provocerande artist med grammisnomineringar och internationella framgångar bakom sig. Hon har ett flertal album bakom sig så som  Så gör jag det igen eller Vad var det jag sa och hennes tidigare album Joplin på svenska nådde guldstatus i Sverige med över 25 000 sålda exemplar.

På Skillinge Teaters stora scen ger Caroline en innerlig och intim konsert där hennes starka sångstil och unika personlighet kan bre ut sig och få såväl publiken, samt kvällens solnedgång över Österlen, att vibrera.

____________________________________________

Skillinge TEaters cAfe´ & restaurang
Håller öppet i anslutning till föreställningen
Mat, ekologiska viner och kalla öl 
VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »