fbpx

Dödsdansen med Teater Insite

Dödsdansen 3.0
Kritikerrosade Teater Insite välkomnar till fest!

Pris: Vuxen 340:- Barn/Ungdom: 220:- Priset inkluderar mat under föreställningen
Lördag 8 december, Kl 18.00
Söndag 9 december, Kl 18.00 Inställt pgr av sjukdom

Kritikerrosade Teater Insite bjuder nu in till en gemensam fest i det klassiska relationsdramat av August Strindberg.

Tre skådespelare, en rumsdesigner och en kock intar tillsammans med er i publiken festlokalen, där vi skapar Alice och Edgars silverbröllops-fest.

Dödsdansen 3.0 är en omslutande föreställning där fiktion och verklighet suddas ut. Föreställningen utspelar sig i modern tid och publiken möter denna klassiker som sammanvävda tidshopp genom kvällen. Vi får möta deras äktenskaps vedermödor och prövningar, rädslor och förhoppningar under kvällens gång. Berättelser kommer upp till ytan igen. De gamla invanda mönstren mellan Alice och Edgar bryts upp, ur sitt dödläge, när deras vän Kurt med sin närvaro ställer allt på sin spets.

Som publik blir ni en del i att göra Strindberg högaktuell i berättandet där den gemensamma samvaron kring Silverbröllopet är den röda tråden.

Teaterupplevelse med mat & dryck
Som gäst på Alice och Edgars Silverbröllop tar ni med en gåva i form av en vegetabilisk ingrediens, som exempelvis ett knippe morötter, en handfull kantareller eller en kålrot. Ingredienserna tillreds under dramats gång av en kock och kanske får ni också smaka…

Dödsdansen är ett samarbetsprojekt mellan Teater Insite från Sverige, Teatergrad från Danmark och Teater TVAZZ från Färöarna. Med skådespelare från tre nordiska länder ger vi ett nordiskt tema och undersöker våra gemensamma och olika traditioner kring Silverbröllop och fest.

 

Köp dina biljetter längs ned här på denna sida eller maila info@skillingeteater.se

Teater Insite har fått ett flertal utmärkelser för sitt arbete och blev bl.a. utnämnd till årets scen 2017 av Nöjesguiden Skåne för sitt arbete med föreställningen En studie i kärlek som utarbetades i nära samarbete med stjärnkocken Tareq Taylor.

Teater Insite vill med sin lekfulla interaktivitet skapa verk som ger publiken ett avtryck som varar och en förhöjd konstnärlig upplevelse.
Medverkande
Regi:
Pelle Nordhøj Kann

Medverkande:
Gunnvá Zachariasen (TVAZZ från Färöarna),
Ulver Skuli Abildgaard (Teatergrad, Danmark) 
Matthias Hahne Thorbjörnsson (TEATER INSITE, Sverige).

Medföljande kock:
Miia Suhonen (Sv).

Dramaturg:
Sosha Teperowska (Sv)

Rumsdesign/tekniker:
Ilkka Häikiö (Sv)

Producent:
Erika Lundvall (Sv)

Varmt välkomna!

 

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

 

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »