fbpx

Argentinsk tango och franska chansons

Trio Caramel
Argentinsk tango och franska chansons

Tor 5 juli kl 19.00, Caféscenen Entré 160:- Fullbokad

Det handlar om kärlek, längtan, lidelse,brutna löften… och så lite skratt förstås. Musiken är som gjord för Skillinge Teaters caféscen så läppja på ett fylligt rödvin och luta dig tillbaks för detta blir en njutbar afton. Pia Williamson, Johan Ohlsson och Filip Runesson bjuder på passion och glöd med ett pärlband av franska chansons och argentinsk tango.

Pia Williamson är en fransk sångerska bosatt i Malmö. Hon sjunger den musik hon växte upp med i Bryssel och Paris; de stora klassikerna inom fransk 50-, 60- och 70-talsmusik. Tangon kom in i Pias liv i mitten på 70-talet när exilargentinska musiker började dyka upp på Europas scener. Några av hennes favoriter är Piaf, Brel, Barbara och Piazzolla.

Filip Runesson, är en mästerlig violinist och stränginstrumentalist, som också skriver egen musik. Han är bland annat medlem i det svenska balkan-bandet Östblocket samt i det välkända svensk-arabiska bandet Tarabband, som turnerar över hela världen.

Johan Ohlsson är en lysande accordeonist och pianist. Även han är medlem i Östblocket. Han är flitigt anlitad av gästspelande internationella musiker. Förutom klezmer och tango spelar han grekisk musik, funk och jazz.

Pia, Johan och Filip har med Trio Caramel haft många uppskattade framträdanden runtom i Skåne.

Klicka här för ett smakprov!

 

Boka dina biljetter här nedan eller maila oss på info@skillingeteater.se

Skillinge Teaters Café och restaurang är öppet ti – sön 12 – 21.00.

Kl 17.00 öppnar vår kvällsmeny så varmt välkommen att äta innan föreställningen
Beställ från vår meny: förrätter, varmrätter och goda efterrätter – eller unna dig ett matpaket för 190:-.
Man behöver inte boka bord då vi har 130 sittplatser inne och 80 ute så det är bara att beställa när ni kommer.

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

 

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »