fbpx

Emil Jensen

Emil Jensen – Komik, musik, Lyrik


FRE 12 & lör 13 juli kl 19.00
Stora scenEN, 345:-
OBS! för Biljetter klicka här

(Länk till vårt biljettombud tickster)

Prisad ordkonstnär som gått rakt in i hjärtat på den svenska själen. Emil Jensen lämnar ingen oberörd, vare sig det handlar om musikframträdanden, som vinnare av SM i poesi, sommarpratare eller artist i ett fullsatt Cirkus i Stockholm. Emils låtskatt varvas med personliga tankar som ingjuter hopp, tankar och värme genom komik och allvar. Med stolthet presenterar vi denna personliga och intima helkväll.

Efter sina hyllade liveföreställningar och sommar– och vinterprat i radio, är Emil Jensen nu trippelaktuell med nytt album och ny föreställning och en ny bok med samlade radioprat “Vad var det jag sa?”

–Det känns viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om sina föreställningar.

Emil Jensens liveframträdanden är just som ett sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning.

Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

Emil har fått ta emot mängder med priser genom åren och fick senast 2017 Evert Taube-priset för sitt låtskrivande. Just nu är han artist in residens på Vara Konserthus, han hörs på söndagar i ”Godmorgon, världen!” i Sveriges Radio och återkommande i ”Tankar för dagen”. Eller ”Tvångstankar för dagen” som Emil själv kallar det.

_________________________________________________________
Biljetter köpes här nedan. Efter godkänd betalning skickas konfirmering samt biljetter med email så var noga med att skriva rätt e-mailadress vid beställningen. Om de inte dyker upp inom en minut så kolla först er skräppost.

Varje biljett har ett eget unikt QR-kod som scannas i mobil, på läsplatta eller på en medtagen utskrift av biljetterna. Biljetterna kan således enbart användas en gång. Alla sålda online biljetter återfinns i vårt biljettsystem. Vid ev frågor kontakta oss på info@skillingeteater.se

_______________________________________________________

Skillinge TEaters cAfe & restaurang
öppet 12-21, ti-sö, Kvällsmeny Från 16.00
BORDSBOKNING FÖR SÄLLSKAP STÖRRE ÄN 8

VARMT VÄLKOMNA!

OBS! för Biljetter klicka här

(Länk till vårt biljettombud tickster)

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »