THAT´S ENTERTAINMENT: Dyall & Mirro

THAT´S ENTERTAINMENT: Karl Dyall & Rennie Mirro


TI 16, ONS 17, TOR 18 juli kl 19.00
Stora scen, 395:-
Kvällsmeny Från kl 16
Biljetter köpes här nedan

 

Karl Dyall och Rennie Mirro förflyttar oss med sin fartfyllda sång och dans till Frank Sinatras och Sammy Davis Jr’s musikaliska värld i nummer som ”Cry me a river”, ”It was a very good year”, ”All of me” och ”My Way”. En helkväll med musikpärlor från klassiska Las Vegas-eran där vi ser Mirros och Dyalls fantastiska dansanta färdigheter till en ösig 8-manna orkester i två akter.

Den bejublade duon Mirro & Dyall är två av Sveriges största scen- och musikalprofiler. Trots olika bakgrunder, Rennie från klassisk balett i Kungliga Baletten och Karl med rötter i Streetdance, har de framträtt och inspirerat varandra i några av Sveriges största musikalsuccéer, slagit publikrekord och tagit andan ur publiken med sina dans- och shownummer.

Hösten 2016 turnerade ”From Sammy with Love” runt om i Sverige med en avslutande föreställning på den världsberömda Apolloteatern i New York.

Karl Dyall har tidigare haft huvudroller i flertalet musikaler som ”A Chorus Line”, ”West Side Story”, ”Cabaret”, ”Flashdance” m fl. För huvudrollen i ”Fame” vann Karl en Guldbagge för bästa manliga huvudroll.

Rennie Mirro har setts i ledande roller i ”A Chorus Line”, ”West Side Story”, ”Godspell”, ”Cats” m fl. För rollen som Danny i ”Grease” vann Rennie en Guldmask som bästa manliga musikalartist 2005.

____________________________________________

Skillinge TEaters cAfe´ & restaurang
öppet 12-21, ti-sö,
Kvällsmeny Från 16.00

VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

That's Entertainment Tis 16 juli 19.00
2019-07-16
395,00kr
Korrekt datum och tid hittar ni i den övre rubriken här på biljetten
That's Entertainment Ons 17 juli 19.00
2019-07-17
395,00kr
Korrekt datum och tid hittar ni i den övre rubriken här på biljetten
That's Entertainment Tor 18 juli 19.00
2019-07-18
395,00kr
Korrekt datum och tid hittar ni i den övre rubriken här på biljetten