fbpx

THAT´S ENTERTAINMENT: Dyall & Mirro

THAT´S ENTERTAINMENT: Karl Dyall & Rennie Mirro


TI 16, ONS 17, TOR 18 juli kl 19.00
Stora scen, 395:-
Kvällsmeny Från kl 16
Biljetter köpes här nedan

 

Karl Dyall och Rennie Mirro förflyttar oss med sin fartfyllda sång och dans till Frank Sinatras och Sammy Davis Jr’s musikaliska värld i nummer som ”Cry me a river”, ”It was a very good year”, ”All of me” och ”My Way”. En helkväll med musikpärlor från klassiska Las Vegas-eran där vi ser Mirros och Dyalls fantastiska dansanta färdigheter till en ösig 8-manna orkester i två akter.

Den bejublade duon Mirro & Dyall är två av Sveriges största scen- och musikalprofiler. Trots olika bakgrunder, Rennie från klassisk balett i Kungliga Baletten och Karl med rötter i Streetdance, har de framträtt och inspirerat varandra i några av Sveriges största musikalsuccéer, slagit publikrekord och tagit andan ur publiken med sina dans- och shownummer.

Hösten 2016 turnerade ”From Sammy with Love” runt om i Sverige med en avslutande föreställning på den världsberömda Apolloteatern i New York.

Karl Dyall har tidigare haft huvudroller i flertalet musikaler som ”A Chorus Line”, ”West Side Story”, ”Cabaret”, ”Flashdance” m fl. För huvudrollen i ”Fame” vann Karl en Guldbagge för bästa manliga huvudroll.

Rennie Mirro har setts i ledande roller i ”A Chorus Line”, ”West Side Story”, ”Godspell”, ”Cats” m fl. För rollen som Danny i ”Grease” vann Rennie en Guldmask som bästa manliga musikalartist 2005.

Tillsammans med vårt eget husband Skillinge Teaterorkester, under ledning av kapellmästare Frederic Schöning kommer denna fantastiska duo att skapa en minnesvärd kväll! 

____________________________________________

Skillinge TEaters cAfe´ & restaurang
öppet 12-21, ti-sö,
Kvällsmeny Från 16.00

VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »