fbpx

Improgestalt

Improgestalt – närvaro-medvetenhet-spontanitet

Att leka på allvar och att trilla in i nuet

2 dagar: 17-18 juni
Tid: 10.00 – 17.00 båda dagarna
Pris: 1250:- inklusive lunch och fika
Obs: Kursen startas bara om vi har 8 anmälda deltagare

 

2 dagars öppen kurs i IMPROGESTALT -närvaro-medvetenhet-spontanitet

Genom teaterövningar och fördjupande reflektioner får du chans att bli synlig och träna på att komma ur ditt huvud. ”Out of the head and into the space!” V. Spolin.

Med lekar och utforskande experiment i en trygg och tillåtande miljö har du kanske modet att kasta dig ut och får uppleva oväntade autentiska möten?

Metoden IMPROGESTALT tränar närvaro, medvetenhet och spontanitet och undersöker hur vi fungerar när vi möter ovisshet och förändring. Vi upplever komiken, rädslan, dynamiken och den stora kreativa livspotentialen i att släppa på kontrollen och ta risker. Att leka på allvar är i sig själv stärkande och helande. Och roligt.

Kursledare: Eva Wendt, frilansande regissör, skådespelare och Gestaltterapeut*. Hon är konstnärlig ledare för teatergruppen SPECT. scenkonst och har just haft premiär på den halvimproviserade föreställningen KRYA.

Eva tar också emot klienter i Gestaltterapi och håller kurser i personlig utveckling och ledarskap. IMPROGESTALT är hennes metod som kombinerar improvisation med Gestaltmetod.

 

 

“En av tjusningarna med att arbeta med Eva är att hon stöttar vårt mod att uppleva ovisshet, snarare än att bara prata om den.”
Greta rask, organisationskonsult och författare till Förändringskraft i en ny tid.

 

Resetips:
Kursen startar kl 10.00 så personer från andra platser kan hinna resa till oss.
Vi rekommenderar att ta tåg till Simrishamn sedan är det ca 30 minuters fantastisk cykeltur utefter kusten för att komma till Skillinge Teater.

Peer Gynt för bara 250:-
Om du anmäler dig till kursen får du köpa din biljett till sommarens stora föreställning Peer Gynt av Henrik Ibsen för det rabatterade priser av 250:-. (ordinarie pris 290:-)

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »