fbpx

Jazz Band Ball 2018

Jazz Band Ball 2018

Fredag 2 November
Dörrarna öppnas 18.00
Entré 290:-

För nionde året kan vi njuta av en Jazz Band Ball på Skillinge Teater den mörka kvällen innan Österlen börjar lysa.

Kvällen inleds med mingel där man kan köpa mat, och hitta bra platser, allt detta till lite softa och coola toner från Blue Light Jazzband, årets mingelband.

Därefter kan kvällens konfrencier, Harald Leander, presentera det första bandet,

The Strutters  från småländska Markaryd.  Bandet som spelar äldre gladjazz har vunnit utmärkelser och turnerat i Sverige, men även spelat i självaste New Orleans.

Som kvällens andra band kommer svängiga Thomas Jonasson Quartet från Malmö, en välspelande grupp som gärna grottar ner sig i 30-, 40-och 50-talets poplåtar, ömsom hot och ömsom cool.

När aftonen lider mot sent drar Jazz i Baljan in på scenen. Detta legendariska göteborgsband har i decennier spelat och turnerat i Europa och USA med dixie, swing och Ellington. Med sig till Skillinge har de som gästsolist Calle Lindberg på trombon.

Skillinge – the place to be!

 

Köp era biljetter längst ned här på denna sida!
Skriv in hur många biljetter du vill ha – och gå sedan vidare till varukorgen där ni kan betala med kort.

Njut av god mat och kalla öl
Under kvällen finns såväl mat som godsaker att köpa samt självklart kalla öl, vin och alkoholfritt för de som så föredrar.

 

 

Varmt välkomna!

 

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

 

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »