fbpx

Konst: Jette Nordström

Konstutställning
Jette Nordström
Vernissage: Långfredag 12.00 – 18.00
Påskaftonen OCH PÅSKDAGEN 12.00 – 18.00
Fri Entré

“Jag vill inte vara dansk – vit i hyn och röda ögon. Jag vill inte vara svensk – blåögd med gula tänder. Alla vill hitta tillbaks hem men hem är bara ett ord. Allt handlar om den inre resan för att hitta sina rötter men sen inser man plötslig att man inte har några, det är då man blir ett vandrande huvud och får hitta sin egen väg.”
                                                                                      Jette Nordström – Malmö 2019

Jette Nordström föddes i Danmark men flyttade som 11-åring till Sverige och hennes konst bär spåren av sökandet efter det lilla barnet – det vi alla bär inom oss, som vi ibland springer ifrån för att sen återse, i naturen, på vandringen, i elden i ett djurs djupa ögon.

Jette Nordström är utbildad konstnär från Konst- & Designskolan i Lund och har målat hela sitt liv. Hon arbetar i skiftande material och former men har sällan utställningar.

2017 hade Jette utställning på Österlen tillsammans med konstnären Åsa Wiktorsson.
Hon sålde då alla sina verk.

“Vi vandrar genom världen med ett vackert men även sårigt förflutet som kan få oss att halta fram genom tiden. Men även det svarta är en del av livet, i det ryms alla färger, så jag har inte bara haltat – jag har dansat, sprungit, sjungit och flugit och ibland allt på en och samma gång.”
                                                                                    Jette Nordström – Malmö 2019

Varmt Välkomna!

Restaurangen och Caféet säsongsöppnar och erbjuder fika, förrätter, varmrätter och efterrätter.
Ekologiska viner och öl samt alkoholfria alternativ finns att köpa på plats.

 

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »