fbpx

J. Åsling Roots & Friends featuring Sofi Hellborg

Helkväll med Blues, Zydeco, Swamp & Reggae


MIdsommardagen LÖR 22 juni kl 19.00
Caféscenen, 295:-
Biljetter köpes här nedan

Aftonen bjuder på musik influerad av Louisianas träskmarker, en kul mix av Zydeco, Swamp, Blues och Reggae. En helafton med kryddstänkt calypso i svängig Cajun-anda. Jörgen Åsling och en samling meriterade musiker gungar denna helafton igång Skillinge med en charmig mix –  att midsommardansa till!  

Frontman och kapellmästare Jörgen Åsling är en genuint skön sångare, låtskrivare och gitarrist och flitigt turnerande, ofta i blues-, swinganda.  För senaste albumet The Stockholm Sessions fick låtskrivande Jörgen Åsling framstående uppmärksamhet, listades utomlands bla på plats nummer fem  i Australien, har spelats frekvent i USA och Canada och fått fina recensioner. Reportage har avlöst varandra både nationellt och internationellt.

Kvällen till ära står Sofi Hellborg på scen med äkta hemhämtade African influenser. Sofi Hellborg, saxofonist, är en internationellt anlitad och respekterad saxofonist som livnärt sig som musiker i Paris. Hon har turnerat flitigt i Afrika med sitt eget band och influerats av landets mångfacetterade musikstilar.

Anna-Karin Pettersson på trummor är en driven och mångsidig trummis som behärskar alla stilar. Håkan Persson, kontrabasist, fast medlem i Gunhild Carlings olika konstellationer, trummis i The Wholly Cats. Niklas Lindgren, organist och pianist, en rutinerad flyhänt musiker med erfarenhet från jazz- och bluesband.

_________________________________________________________
Biljetter köpes här nedan. Efter godkänd betalning skickas konfirmering samt biljetter med email så var noga med att skriva rätt e-mailadress vid beställningen. Om de inte dyker upp inom en minut så kolla först er skräppost.

Varje biljett har ett eget unikt QR-kod som scannas på utskrivna biljetter, mobil eller läsplatta. Biljetterna kan således enbart användas en gång. Alla sålda online biljetter återfinns i vårt biljettsystem.
Vid ev frågor kontakta oss på
info@skillingeteater.se

_______________________________________________________

Skillinge TEaters cAfe & restaurang
öppet 12-21, ti-sö, Kvällsmeny Från 16.00
BORDSBOKNING FÖR SÄLLSKAP STÖRRE ÄN 8

VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »