fbpx

Konstutställning: Johanna Rehn

Konstutställning med
Johanna Rehn

Vernissage fredagen 30 mars – kl 12.00 – 17.00
Påskaftonen lördag 31 mars: 12 – 17.00
Påskdagen söndag 1 april: 12 – 17.00

Johanns Rehn är utbildad konstnär från Lorenzo de Medici School of Arts i Italien. Sedan 2004 har hon arbetat som konstnär på heltid  och haft många utställningar runt Malmö där hon bor och arbetar, men också i Stockholm, Köpenhamn och Florens.

Hennes utbildning gav henne kunskap om traditionell tryckteknik och en bra insikt om renässansskonstens historia men hon ser sitt konstnärskap som ett ständigt lärande som aldrig slutar, Johanna fortsätter ständigt att utforska nya material, nya stilar och nya berättelser.

Johanna växte upp vid havet i Lomma, varför havet och naturen ofta är ofta ett tema i hennes konst. Hon fascineras av hur människor möter den vilda naturen, kommer djur och människor någonsin att behandla varandra med respekt? Vad behöver hända innan vi börjar arbeta tillsammans för att göra denna värld sista?

Johanna har sin studio i konstnärskollektivet och kulturlokalen Rehabkultur i Malmö, en inspirerande miljö och gemensam arbetsstudio som hon delar med ett flertal andra konstnärer och kreatörer och fungerar som en kreativ smältdegel av människor och projekt.

 

Njut lite extra:
Under hela utställningsperioden håller Skillinge Teaters Café och restaurang öppet så efter konsten kan man enkelt njuta av en fika eller en bit mat.

 

 

 

 

 


 

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »