LaGaylia Frazier: This is me

La Gaylia Frazier: This is me


 

tis 30 & ons 31 juli kl 19.00
Stora Scenen 395:-
Biljetter köpes här nedan

Som en virvelvind landade LaGaylia i Sverige för 17 år sedan. Idag är hon en av Sveriges främsta scen- och Tv-personligheter. En unik artist som alltid ger publiken det där lilla extra med sin självlysande scenpersonlighet, den stora rösten och den bubblande energin.

Redan från starten i nya hemlandet blev LaGaylia Sveriges Souldrottning då hon turnerade Sverige runt med Robert Wells ”Rhapsody in Rock”. Hon samarbetade med Håkan Hellström under flera och oförglömliga konserter bl a i New York och på ett flertal arenaspelningar på Ullevi, Stockholms Stadion, i Globen samt i Norge och Tyskland under 2016 och 2017.

Sen tre år tillbaks ingår LaGaylia i den färgstarka juryn på TV4’s ”Talang” tillsammans med David Batra, Bianca Ingrosso och Alexander Bard. Våren 2018 tog hon sig till en semifinalplats i TV4’s ”Stjärnornas Stjärna” och under 2019 tävlar LaGaylia i ”Let’s Dance”.

I konsertföreställningen ”THIS IS ME!” tar LaGaylia oss med på en tidsresa. I ord och ton får vi följa henne från ”då till nu” och lära känna personen bakom tv-kameror och scenkulisser, om livets höjdpunkter men också om livets mörkare sidor.

Medverkar gör också Skillinges Teaterorkester och åtta backup-sångare.

_________________________________________________________
Biljetter köpes här nedan. Efter godkänd betalning skickas konfirmering samt biljetter med email så var noga med att skriva rätt e-mailadress vid beställningen. Om de inte dyker upp inom en minut så kolla först er skräppost.

Varje biljett har ett eget unikt QR-kod som scannas i mobil, på läsplatta eller på en medtagen utskrift av biljetterna. Biljetterna kan således enbart användas en gång. Alla sålda online biljetter återfinns i vårt biljettsystem. Vid ev frågor kontakta oss på info@skillingeteater.se

____________________________________________

Skillinge TEaters cAfe´ & restaurang
öppet 12-21, ti-sö, Kvällsmeny Från 16.00

VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

 

LaGaylia Frazer tis 30 juli kl 19.00
2019-07-30
395,00kr
Gällande datum och tid är skrivna i biljettens övre huvudrubrik
LaGaylia Frazer ons 31 juli kl 19.00
2019-07-31
395,00kr
Gällande datum och tid är skrivna i biljettens övre huvudrubrik