fbpx

LaGaylia Frazier: This is me

LaGaylia Frazier: This is me


 

tis 30 juli kl 19.00
Stora Scenen 395:-
För biljetter – klicka här

Som en virvelvind landade LaGaylia i Sverige för 17 år sedan. Idag är hon en av Sveriges främsta scen- och Tv-personligheter. En unik artist som alltid ger publiken det där lilla extra med sin självlysande scenpersonlighet, den stora rösten och den bubblande energin.

Redan från starten i nya hemlandet blev LaGaylia Sveriges Souldrottning då hon turnerade Sverige runt med Robert Wells ”Rhapsody in Rock”. Hon samarbetade med Håkan Hellström under flera och oförglömliga konserter bl a i New York och på ett flertal arenaspelningar på Ullevi, Stockholms Stadion, i Globen samt i Norge och Tyskland under 2016 och 2017.

Sen tre år tillbaks ingår LaGaylia i den färgstarka juryn på TV4’s ”Talang” tillsammans med David Batra, Bianca Ingrosso och Alexander Bard. Våren 2018 tog hon sig till en semifinalplats i TV4’s ”Stjärnornas Stjärna” och under 2019 tävlar LaGaylia i ”Let’s Dance”.

I konsertföreställningen ”THIS IS ME!” tar LaGaylia oss med på en tidsresa. I ord och ton får vi följa henne från ”då till nu” och lära känna personen bakom tv-kameror och scenkulisser, om livets höjdpunkter men också om livets mörkare sidor.

LaGaylia får uppbackning på scen av av åtta sångare från Löderups körsällskap, samt naturligtvis vårt eminenta husband, Skillinge Teaterorkester, under ledning av kapellmästare Frederic Schöning!

_________________________________________________________
Biljetter köpes här nedan. Efter godkänd betalning skickas konfirmering samt biljetter med email så var noga med att skriva rätt e-mailadress vid beställningen. Om de inte dyker upp inom en minut så kolla först er skräppost.

Varje biljett har ett eget unikt QR-kod som scannas i mobil, på läsplatta eller på en medtagen utskrift av biljetterna. Biljetterna kan således enbart användas en gång. Alla sålda online biljetter återfinns i vårt biljettsystem. Vid ev frågor kontakta oss på info@skillingeteater.se

____________________________________________

Skillinge TEaters cAfe´ & restaurang
öppet 12-21, ti-sö, Kvällsmeny Från 16.00

VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

 

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »