fbpx

Louisa Lyne & Die Yiddishe Kapelye

Louisa Lyne & Die Yiddishe Kapelye


LÖr 10 aug kl 19.00
STORA scenen, 295:-
För biljetter klicka här

Louisa Lyne & the Yiddishe Kapelye har tagit Sverige med storm med sin varma livfulla klezmer och Louisas starka själfulla sång. Tillsammans höjer de sinnesstämningen långt över taknocken och vi får uppleva en blandning av traditionell klezmer och nyskrivna sånger. Och just denna kväll tar de med sig ett gäng extra vänner och fyller hela stora scenen med kraft, känsla och innerlighet.

Med Louisas karismatiska sång och gruppens skickliga musiker skapas nytt liv i en musikalisk skatt som fascinerar publik i olika delar av världen. En oförglömlig musikalisk upplevelse! Under 2010 bildade Louisa ensemblen “Di Yiddishe Kapelye ” med bland annat dragspel, violin, cello och piano. Louisa Lyne har under många år fokuserade på sånger i jiddisch och fördjupat sig i dess historia. Sedan debutalbumet Debyut släpptes 2012 har LL & YK snabbt blivit ett av de mest eftertraktade grupperna i Skandinavien och har gjort ett stort antal radioprogram och konserter.

_______________________________________________________

Skillinge TEaters cAfe & restaurang
öppet 12-21, ti-sö, Kvällsmeny Från 16.00
BORDSBOKNING FÖR SÄLLSKAP STÖRRE ÄN 8

VARMT VÄLKOMNA!

 

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

 

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »