Malin & Zink Kosmos Universalis

Malin & Zink Kosmos Universalis


Ons 24, 26, 28 juli & 3 aug kl 19.00 , OBS! Lör 31 aug kl 15.00
Studion 295:- Vuxna, 195:- barn

Biljetter köpes här nedan

Malin & Zink lyfter åter illusionerna till nya magska nivåer. Sagt om detta par:“Obegripligt skickligt trolleri“. Magisk charm och helt  crazy. I rasande tempo bjuder de på fingerfärdiga mirakler för alla åldrar!  Varieté när det är som bäst av dessa prisbelönta magiker som annars turnerar världen runt med sina galna infall.

Årets föreställning är fylld med nya nummer och galenskaper och är skrotigare, skevare och mer sensationell än någonsin! Föreställningen genomsyras av duons hemtrevligt kaosartade signaturkänsla där magi, humor och surrealism blandas i en salig mix. Vi garanterar en hel en del osedda syner, fingerfärdighet i världsklass, minst en dekapitering, diverse hemmabyggda illusioner, cirka två ton skrot och sju kilo konfetti!
Föreställningen passar både stora och små!

“Går inte att beskriva, måste upplevas.” Ystads Allehanda“Det är knappt alla skratten får plats i den överfulla lokalen… hysteriskt roligt!”
Skånska DagbladetMalin Nilsson är en magiker med passion för att skapa originella magitrick och unika liveshower. Hon är känd för sin varietéinspirerade stil och sitt prestigelösa sätt att framföra magi på. Malin har bl.a. gett 120 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood, samarbetat med Drottningholms Slottsteater, Skillinge Teater och Operan i Köpenhamn. 
Malin kan skryta med att ha vunnit pris för ’Best Magic’ med föreställning Minor Miracles (med Charlie Caper) på The Adelaide Fringe Festival i Australien förra året – världens näst största scenkonstfestival.Markus Zink är en magiker sprungen ur den sydtyska glesbygden. Han är hjärnan (och hjärtat) bakom föreställningen “Schrott”, en trolleriföreställning bygd av skrot och cykeldelar, som spelats i Tyskland, Frankrike och Österrike under snart 15 år. Markus är känd för sitt obstinata konfettikastande, sina originella och ibland vansinnigt löjliga idéer, briljant fingerfärdighet, och för att emellanåt trolla helt naken.MALIN&ZINK är vad som händer när du säger till dina barn att de kan ’bli vad som helst’. Duon träffades på en teaterfestival 2007 i södra Tyskland, sedan dess har de skapat och framfört magi som duon MALIN&ZINK. De ligger bakom de sägenomsusade magishowerna på Skillinge Teater och har turnerat runt om i Europa sedan 2008. Förutom sina egna föreställningar har de skrivit och regisserat en föreställning till Kristall Palatset i Leipzig som kom att spelas 97 gånger.

 

_________________________________________________________
Biljetter köpes här nedan. Efter godkänd betalning skickas konfirmering samt biljetter med email så var noga med att skriva rätt e-mailadress vid beställningen. Om de inte dyker upp inom en minut så kolla först er skräppost.

Varje biljett har ett eget unikt QR-kod som scannas i mobil, på läsplatta eller på en medtagen utskrift av biljetterna. Biljetterna kan således enbart användas en gång. Alla sålda online biljetter återfinns i vårt biljettsystem. Vid ev frågor kontakta oss på info@skillingeteater.se

_______________________________________________________

Skillinge TEaters cAfe & restaurang
öppet 12-21, ti-sö, Kvällsmeny Från 16.00
BORDSBOKNING FÖR SÄLLSKAP STÖRRE ÄN 8

VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

Malin & Zink Ons 24/7 kl 19.00
2019-07-24
295,00kr
Gällande datum och tid står angivet i huvudrubriken för denna biljett
Malin & Zink Fre 26/7 kl 19.00
2019-07-26
295,00kr
Gällande datum och tid står angivet i huvudrubriken för denna biljett
Malin & Zink Sön 28/7 kl 19.00
2019-07-28
295,00kr
Gällande datum och tid står angivet i huvudrubriken för denna biljett
Malin & Zink Ons 31/7 kl 15.00
2019-07-31
295,00kr
Gällande datum och tid står angivet i huvudrubriken för denna biljett
Malin & Zink Ons 24/7 kl 19.00
2019-08-03
295,00kr
Gällande datum och tid står angivet i huvudrubriken för denna biljett