fbpx

Malin & Zink i skuggan av kaninen

Malin & Zink i skuggan av kaninen


Ons 24, Fre 26, Sön 28 juli & Lör 3 aug kl 19.00
OBS! Ons 31 Juli kl 15.00
Studion 295:- Vuxna, 195:- barn

För biljetter klicka här

En högst otrolig afton signerad magikerna Malin Nilsson och Zink.

MALIN&ZINK har letat sig till botten av trollkarlens slitna hatt och hittat själva anledningen till varför det en gång satt ett husdjur där. Alla minns det gamla tricket men inte vem som utförde det eller varför. Varför?

Vad mer har hamnat i skuggan av kaninen?

En föreställning inom rimliga gränser för vad som är omöjligt. En kväll med magi, humor och surrealism som genomsyras av MALIN&ZINKs kaosartade signaturkänsla.

Tillsammans drar vi hatten ur kaninen en gång för alla.

Välkommen!

PS: Inga kaniner har tagit skada i skapandet och framförandet av denna föreställning.


MALIN&ZINK PÅ SKILLINGE TEATER

Malin Nilsson och Markus Zink är magikerna bakom de sägenomsusade magiföreställningarna på Skillinge Teater. Sedan ett decennium tillbaka har de kastat konfetti över den österlenska publiken och i år är inget undantag. Ingen sommar är komplett utan ett besök till årets magiföreställning på Skillinge Teater!

MALIN&ZINKs föreställningar är inspirerad av bland annat Tom Waits, Varieté Vauduvill och Jean Tinguely. Formatet liknar en konsert. Där de olika numren har sin egen historia som vävs ihop till en helhet. Föreställningarna är skrivna speciellt för Skillinge Teater och för publiken ”what happens in the theatre stays in the theatre…”


SAGT OM MALIN&ZINK


“Går inte att beskriva, måste upplevas.”
(Ystads Allehanda)

“Det är knappt alla skratten får plats i den överfulla lokalen… hysteriskt roligt!”
(Skånska Dagbladet)

Malin Nilsson är en magiker med passion för att skapa originella magitrick och unika liveshower. Hon är känd för sin varietéinspirerade stil och sitt prestigelösa sätt att framföra magi på. Malin har bl.a. gett 120 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood, samarbetat med Drottningholms Slottsteater, Skillinge Teater och Operan i Köpenhamn. 
Malin kan skryta med att ha vunnit pris för ’Best Magic’ med föreställning Minor Miracles (med Charlie Caper) på The Adelaide Fringe Festival i Australien förra året – världens näst största scenkonstfestival.Markus Zink är en magiker sprungen ur den sydtyska glesbygden. Han är hjärnan (och hjärtat) bakom föreställningen “Schrott”, en trolleriföreställning bygd av skrot och cykeldelar, som spelats i Tyskland, Frankrike och Österrike under snart 15 år. Markus är känd för sitt obstinata konfettikastande, sina originella och ibland vansinnigt löjliga idéer, briljant fingerfärdighet, och för att emellanåt trolla helt naken.MALIN&ZINK är vad som händer när du säger till dina barn att de kan ’bli vad som helst’. Duon träffades på en teaterfestival 2007 i södra Tyskland, sedan dess har de skapat och framfört magi som duon MALIN&ZINK. De har turnerat runt om i Europa sedan 2008. Förutom sina egna föreställningar har de skrivit och regisserat en föreställning till Kristall Palatset i Leipzig som kom att spelas 97 gånger.

 

_________________________________________________________
Biljetter köpes här nedan. Efter godkänd betalning skickas konfirmering samt biljetter med email så var noga med att skriva rätt e-mailadress vid beställningen. Om de inte dyker upp inom en minut så kolla först er skräppost.

Varje biljett har ett eget unikt QR-kod som scannas i mobil, på läsplatta eller på en medtagen utskrift av biljetterna. Biljetterna kan således enbart användas en gång. Alla sålda online biljetter återfinns i vårt biljettsystem. Vid ev frågor kontakta oss på info@skillingeteater.se

_______________________________________________________

Skillinge TEaters cAfe & restaurang
öppet 12-21, ti-sö, Kvällsmeny Från 16.00
BORDSBOKNING FÖR SÄLLSKAP STÖRRE ÄN 8

VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »