fbpx

We love Musicals!

We love Musicals!

tre föreställningar under helgen för kristi himmelsfärd:
Fredag 22 maj kl 19.00
lördag 23 maj kl.15.00 
lördag 23 maj kl 19.00

395:- Biljetter köpes här!

 

Njut av våren och årets matrunda med denna inspirerande musikalkonsert där de fullfjädrade sångstjärnorna Caroline Gustafsson & Emil Sigfridsson gästar Skillinge Teater. Caroline och Emil backas upp av  Skillinge Teaterorkester samt Annika Ivarsson och Royne Levins kör Melodymakers vars medlemmar handplockats för sin långa körvana, sin sångsäkerhet och sin erfarenhet av musikallåtar.
Med glimten i ögat guidas vi genom kvällen av skådespelaren Nils Peder Holm som leder oss raka vägen in i musikalernas värld. Kvällens Orkesterledare: Frederic Schöning.

Caroline Gustafsson började sjunga i kyrkokören i Glemmingebro men har under senaste åren tagit de stora musikalscenerna med storm. Under året  har hon bl.a imponerat på kritikerna med sin karismatiska tolkning av huvudkaraktären Nancy i musikalen Oliver på Göteborgsoperan. En musikal som gått för fulla hus i Göteborg.

Emil Sigfridsson är en omtalad musikalartist som fick sitt stora genombrott när han deltog i den första säsongen av Fame Factory samt i Melodifestivalen. Låten Tillbaka till igår blev en hit och albumet med samma namn låg etta på Sverigetopplistan och sålde guld.

Ända sen barndomen har Emil haft en förkärlek till musikaler och sommaren 2005 började han arbetet med att förverkliga sin ungdomsdröm, att producera Sverigepremiären av Elton John och Tim Rice´s musikal ”Aida” på Kristianstads Teater. Ett projekt som gick i mål 2007 och som sedan ledde till han kunde producera den Skandinaviska premiären av Phil Collins musikal ”Tarzan”. ”Tarzan” följdes senare av ”RENT”, ”Skönheten och Odjuret”, ”The Sound of music”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Dracula”, ”Peter Pan”, ”Rock of Ages”, ”Ronja Rövardotter”, ”All Shook Up” och senast ”We will rock you” på Kristianstads Teater.

Vi hälsar vår publik och sommaren välkommen med en glittrande musikalkväll på Skillinge Teater.

____________________________________________

Skillinge TEaters cAfe´ & restaurang
Håller öppet i anslutning till föreställningarna
Mat, ekologiska viner och goda bakverk

VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »