fbpx

Musikal & Operett Sing-Along

Musikal & Operett-Sing-Along


TiS 9, ons 10 & tor 11 juli kl 19.00
Stora scenEN, 395:-
Biljetter köpes här nedan

 

Sjung med av hjärtats lust i kända musikal- och operettmelodier med två professionella operasångare, en 40-mannakör och Skillinge Teaterorkester. Alla kan sjunga, van som ovan sångare garanteras rolig medryckande skrattfest med operasångarna Henrik Lagercrantz och Lisa Löfqvist. Eller bara lyssna och njut av ett allsångssjungande publikhav. Som passionerad och engagerad kör står också Löderups körsällskap på scen denna helkväll. Forskningen visar att sång ökar produktion av oxytocin, dvs vårt lyckohormon – så passa på att släppa loss denna kväll!

Operettsingalong varvas med anekdoter från musikalscenens värld. Kvällens musikaliska guider Lisa Löfqvist, Henrik Lagercrantz och kapellmästaren Frederic Schöning utlovar röstuppvärmning och textblad.

Lisa och Henrik lärde känna varandra på Malmö Opera där de arbetade i kören under flera år, tillsammans har de gjort en rad konserter och även haft framträdande roller på Malmö Opera. 

Lisa Löfqvist, operasångare, har framträtt Tyskland i främst bla i Berlin som sångerska i såväl musikaler som operett och opera. År 2000 vann hon  första pris i Lotte Lenya-tävlingen arrangerad av Kurt Weill Foundation i New York. Hösten 2004 flyttade hon tillbaka till Lund och har sedan dess arbetat på Malmö Opera och då främst i kören, solist vid nyårsfesten 2008 och gjort roller i t ex Pariserliv, Askungen på Malmö Opera och i Cosi fan tutte på Skånska operan.

Henrik Lagercrantz, operasångare har uppträtt i en mängd operor och uppsättningar, bl a i världspremiären Scoring a Century, i Carmen, Maria Stuarda och i Tusen och en natt. Henrik har blivit en populär Oratoriesångare, bl a i Mozarts Requiem, Händels Messias och i Stabat Mater. Henrik var upphovsmakare till Trollguld på Malmö Opera 2009. .

Frederic Schöning är utbildad pianist vid bl a musikhögskolorna i Göteborg och Malmö för framträdande musiker som till exempel professor Hans Pålsson. Frederics huvudämnen utöver piano har varit solosång, kör och ackompanjemang. Utöver den klassiska repertoaren är Frederic kunnig inom afroamerikansk tradition. Tonsättare som bl a ligger honom varmt om hjärtat är Mozart, Chopin och Rachmaninov men har ”bred” smak i vitt skilda genrer. Tillsammans med Lisa Löfqvist och Henrik Lagercrantz är han en i trion som flitigt anlitas turnerande med Operett-sing-along.  

_________________________________________________________
Biljetter köpes här nedan. Efter godkänd betalning skickas konfirmering samt biljetter med email så var noga med att skriva rätt e-mailadress vid beställningen. Om de inte dyker upp inom en minut så kolla först er skräppost.

Varje biljett har ett eget unikt QR-kod som scannas i mobil, på läsplatta eller på en medtagen utskrift av biljetterna. Biljetterna kan således enbart användas en gång. Alla sålda online biljetter återfinns i vårt biljettsystem. Vid ev frågor kontakta oss på info@skillingeteater.se

_______________________________________________________

Skillinge TEaters cAfe & restaurang
öppet 12-21, ti-sö, Kvällsmeny Från 16.00
BORDSBOKNING FÖR SÄLLSKAP STÖRRE ÄN 8

VARMT VÄLKOMNA!

 

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »