fbpx

Sista tangon i Svedala

Sista tangon i Svedala

OBS UTGÅR
pgr av personliga skäl

En helafton om vardagens trivialiteter och det vackra i livet

Entré: 210:-
Dagar: Onsdag 19 juli
Kl: 20.00
Scen: Restaurang & Caféscenen

Med en god portion humor, och lagom mycket allvar tar föreställningen upp livets stora och små frågor. Texterna handlar om ung förälskelse och gammal kärlek, om sköra drömmar av porslin och hur man fångar en solkatt, om att växa upp och om kampen att hitta sin identitet, om svartsjuka och om att vilja vara någon man inte är, om att åldras och fortsätta älska trots att håret blir grått. Som alltid bjuder duon på bitterljuva minnen, vardagliga trivialiteter och kärva visdomsord om hur man får syn på det vackra i livet.

Sånger är hämtade ur bl.a. Eartha Kitts, Ray Charles och Betty Carters, Roberta Flacks, Jacques Brels, Björn Ulvaeus, Cornelis Wreesvijks och George Gershwins repertoar. Alla texter är på svenska.

Sara Lindh har under sina drygt tjugofem år som verksam artist, skådespelerska och dramatiker medverkat i ett femtiotal produktioner på scen, TV och film.

Niklas Fransson har jobbat som musiker och kapellmästare på Stockholms
stadsteater, Folkoperan, Dramaten och Teater Galeasen. Han har skrivit och producerat
musik för film och TV.

De båda träffades första gången 2003 på Teater Galeasen i den hyllade föreställningen Lulus lovsång. Samarbetet har sedan resulterat i en rad framgångsrika produktioner, Kärlek, passion och gamla surdegar, Telegram från ett längtande hjärta, Kärleken, döden och en slät kopp kaffe och Sista tangon i Svedala. Duon spelar just nu in en skiva och skriver även en musikal tillsammans.

 

Sagt om föreställningen:

”Världsklass!”

”Texterna gick rakt in i magen.”

”Det är innerligt, humoristiskt, elegant, upplyftande och varmt… En intim och varierad föreställning som berör… Tonträffen är perfekt.”

”Härligt, burleskt, jazzigt och gripande.”[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »