fbpx

Skillinge Bluesfest Jubileum

Bluesfest Jubileum!

Caféscenen
Långfredagen den 19 april
Påskaftonen den 20 april
Insläpp från 18.00, konserten börjar 20.00
Entré: 290:- biljetter kan köpas här nedan
 
I år är det 5-års jubileum för Skillinge Bluesfest!
Att säga att tidigare år varit givna succéer är ingen överdrift!. Samtliga kvällar sedan 2015 har varit helt utsålda.

I år har Big Easy bjudit in Pontus Snibb både som gäst och som gitarrist i husbandet Big Easy. I år har vi också glädjen att gästas av Karin Tingne, Skurups soul-/bluesqueen. Och inte nog med det; Xtra blås i bästa Fats Domino-anda med Erlandsson/Carlsson/Palm.

Big Easy är ett gäng rutinerade musiker som medverkar/medverkat med bl.a. Wilmer X, Peps Persson, Dan Hylander, Mikael Wiehe, Hasse Kvinnaböske Andersson och många fler. Big Easy består av Jalle Olsson, gitarr, munspel, sång, Pontus Snibb, gitarr, sång, Jan Erlandsson, sax, sång, Tomas Pettersson, klaviatur, Fredrik Savbrant, trummor, sång och Håkan Bacchus, bas.

Konserterna går av stapeln i Caféet i Skillinge Teater.

Restaurangen säsongsöppnar och erbjuder förrätter, varmrätter och efterrätter.
Ekologiska viner och öl samt alkoholfria alternativ finns att köpa på plats.

Varmt Välkomna!

OBS! Vi tar inte längre emot bokningar via e-post. Observera att inga biljetter är bokade förrän ni i så fall får ett bekräftelsemejl från oss! Det bästa och säkraste är alltid att köpa här nedan på våra online-försäljning. Om fältet är gråmarkerat innebär det att konserten är utsåld. 

Om ni har andra frågor, kontakta oss gärna på info@skillingeteater.se.

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »