fbpx

Kreativt skrivande – kom loss och skriv!

Kreativt skrivande –

Kom loss och skriv

Dag: Söndag den 23 juli
Tid: 11.00 – 18.00
Pris: 490:- inklusive lunch och fika
Obs: Kursen startas bara om vi har 8 anmälda deltagare

Har du aldrig vågat skriva förut? Eller fastnar du ofta i skrivkramp? Den här dagen är till för alla som vill skriva utan att känna krav på att prestera, utan rätt och fel. Vi leker fram dikter, korta texter, tankeflöden och monologer. Att våga gå nära sig själv och sätta värde på sin egen berättelse hur den än ser ut är ett annat mål för dagen. Och du delar med dig det du skriver bara om du vill.

Isa Schöiers största styrka som kursledare är att hon entusiasmerar, får människor att tro på sina berättelser och experimentera fram sitt eget språk. Som skrivarpedagog har hon en lång erfarenhet och har arbetat med allt från nybörjare till högskolestudenter, och som pjäsförfattare är hon sedan över tjugo år spelad runtom i Sverige och Europa. Senast kunde man se hennes förskolepjäs Vattenmamman på Sagohuset i Lund.

Resetips:
Kursen startar kl 11.00 så personer från andra platser kan hinna resa till oss.
Vi rekommenderar att ta tåg till Simrishamn sedan är det ca 30 minuters fantastisk cykeltur utefter kusten för att komma till Skillinge Teater.

Peer Gynt för bara 250:-
Om du anmäler dig till kursen får du köpa din biljett till sommarens stora föreställning Peer Gynt av Henrik Ibsen för det rabatterade priser av 250:-. (ordinarie pris 290:-)

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »