fbpx

Sampling, looping, beat making

Sampling, Looping, Beat Making

Producera din egen musik

Dag: Lördag den 5 aug
Tid: 11.00 – 18.00
Pris: 560:- inklusive lunch och fika
Obs: Kursen startas bara om vi har 8 anmälda deltagare

Med hjälp av feeware kan du göra egen musik – under denna heldag får du grunderna för att göra och utveckla din egen musik. Under kursen lär vi oss att sampla, hitta samples och hur man hur man använder olika musikprogram för att skapa effekter och bygga ljudbilder. Hitta ditt eget soundtrack och lek loss, vi avslutar dagen med en gemensam DJ stund i Skillinge Teaters Café.

Som deltagare tar du med din egen bärbara dator.

Pavel Kruglyanitso och Kasper Fiscella guidar er genom de digitala möjligheterna för att på egen hand skapa musik och lägga upp den online för spridning.

Här är exempel på mixar de gjort:

Cherry Flavored Soda
After Midnight

 

Resetips:
Kursen startar kl 11.00 så personer från andra platser kan hinna resa till oss.
Vi rekommenderar att ta tåg till Simrishamn sedan är det ca 30 minuters fantastisk cykeltur utefter kusten för att komma till Skillinge Teater.

Peer Gynt för bara 250:-
Om du anmäler dig till kursen får du köpa din biljett till sommarens stora föreställning Peer Gynt av Henrik Ibsen för det rabatterade priser av 250:-. (ordinarie pris 290:-)

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »