fbpx

Kreativt skrivande – skriv med karaktär!

Kreativt skrivande –

Skriv med karaktär

Dag: Söndag den 30 juli
Tid: 11.00 – 18.00
Pris: 560:- inklusive lunch och fika
Obs: Kursen startas bara om vi har 8 anmälda deltagare

Fokuset för den här kursdagen är att skriva fram intressanta, roliga eller djupt mänskliga karaktärer. Både när man skriver för filmen, teaterscenen och i litteraturen så är hur vi beskriver människor viktigt. På ett lekfullt sätt skapar vi karaktärer tillsammans och pratar om vad det är som kan göra att en karaktär blir levande istället för platt och förutsägbar.

Isa Schöiers största styrka som kursledare är att hon entusiasmerar, får människor att tro på sina berättelser och experimentera fram sitt eget språk. Som skrivarpedagog har hon en lång erfarenhet och har arbetat med allt från nybörjare till högskolestudenter, och som pjäsförfattare är hon sedan över tjugo år spelad runtom i Sverige och Europa. Senast kunde man se hennes förskolepjäs Vattenmamman på Sagohuset i Lund.

Tips:
Denna kurs rekommenderas med fördel tillsammans med kursen “Att skriva för teater” som arrangeras den lördagen den 29/7.

Resetips:
Kursen startar kl 11.00 så personer från andra platser kan hinna resa till oss.
Vi rekommenderar att ta tåg till Simrishamn sedan är det ca 30 minuters fantastisk cykeltur utefter kusten för att komma till Skillinge Teater.

Peer Gynt för bara 250:-
Om du anmäler dig till kursen får du köpa din biljett till sommarens stora föreställning Peer Gynt av Henrik Ibsen för det rabatterade priser av 250:-. (ordinarie pris 290:-)

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »