fbpx

Kreativt skrivande – skriv för teatern!

Kreativt skrivande –

Kom loss och skriv

Dag: Lördag den 29 juli
Tid: 11.00 – 18.00
Pris: 560:- inklusive lunch och fika
Obs: Kursen startas bara om vi har 8 anmälda deltagare

Vill du skriva texter för teaterscenen? Både du som vill pröva för allra första gången och du som redan skrivit för teater kan vara med på denna kursdag som tar upp begrepp som karaktär, situation, dialog, repliker och dramaturgi. Vi gör korta skrivövningar och fokuserar på vad det är som gör att en text fungerar bra på just scengolvet.

Isa Schöiers största styrka som kursledare är att hon entusiasmerar, får människor att tro på sina berättelser och experimentera fram sitt eget språk. Som skrivarpedagog har hon en lång erfarenhet och har arbetat med allt från nybörjare till högskolestudenter, och som pjäsförfattare är hon sedan över tjugo år spelad runtom i Sverige och Europa. Senast kunde man se hennes förskolepjäs Vattenmamman på Sagohuset i Lund.

Resetips:
Kursen startar kl 11.00 så personer från andra platser kan hinna resa till oss.
Vi rekommenderar att ta tåg till Simrishamn sedan är det ca 30 minuters fantastisk cykeltur utefter kusten för att komma till Skillinge Teater.

Peer Gynt för bara 250:-
Om du anmäler dig till kursen får du köpa din biljett till sommarens stora föreställning Peer Gynt av Henrik Ibsen för det rabatterade priser av 250:-. (ordinarie pris 290:-)

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »