fbpx

Karin Brunk Holmqvist

Karin Brunk Holmqvist

Skillinge Teater Stora Scenen
Lördag 15 april
kl 14.00 – 15.00
Entré: 60:- biljetter kan bokas här nedan

”Ingen kan som Karin Brunk Holmqvist skildra det stora i det lilla!

Hennes humoristiska berättelser om att det aldrig är försent att förändra sitt liv lockar såväl till skratt som till igenkännande nickar. Med värme och insikt låter hon krocken mellan gamla och nya tider, landsort och stad, blomma ut i underhållande skrönor fyllda av värme och medmänsklig storhet och tillkortakommande. Hon skriver med humor om utanförskap men också om styrka och företagsamhet.

Hennes rykande färska bok Majken minröjare utspelar sig i Skillinge. Möt författaren i ett avslappnat scensamtal med Karin Johansson-Mex, verksamhetsledare på Skillinge teater.

Karin avslutar samtalet med att läsa ur sin nya bok Majken minröjare.

Karin Brunk Holmqvist är bibliotekens mest utlånade författare och har sålt över över en miljon exemplar i Sverige. Hon har förutom sitt yrke som socionom varit verksam som trollkarl, mannekäng, politiker, revyprimadonna och statist i Hasse & Tage-filmerna.

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »