fbpx

Dagskurs: 9 1/2 insikter

9 1/2 insikter
– Om klokskapet och det lilla extra i livet

Dag: Söndag den 6 augusti
Tid: 11.00 – 18.00
Pris: 560:- inklusive lunch och fika
Obs: kursen startas bara om vi har 8 anmälda deltagare

Under denna dag går vi igenom 9 1/2 insikter som balanserar och hjälper oss att öppna vägar fram i livet och skapar det lilla extra – hur kommer man åt det lilla extra som gör livet mer njutbart? Hur realiserar man sina visioner utan att utarma sig själv eller andra? Hur kultiverar vi våra drivkrafter utan att köra över andra? Att vara snäll är bra men är det alltid bra att vara väluppfostrad? Hur lyssnar vi men blir samtidigt lyssnade på? Att balansera krafter som dessa kan vara svårt men med lite klassisk klokskap kommer vi en bit på väg för att nå det lilla extra i livet.

Denna dag ägnar vi åt samtalet om det kultiverade klokskapet som uppstår ur konkret livserfarenhet. Vi delar med oss av varandras insikter och går förhoppningsvis ur dagen lite klokare än då den startade.
Under dagen bjuds det på lunch och fika.

Dagen leds av Cecilia Lindberg och Karin Johansson-Mex. Cecilia har 20 års erfarenhet som kommunikatör och verksamhetschef inom såväl privat som offentlig sektor. Hon är även utbildad handledare och samtalscoach. Karin har 25 års erfarenhet som projektledare och verksamhetschef inom såväl kultursektorn, offentlig sektor och akademin.

 

Resetips:
Kursen startar kl 11.00 så personer från andra platser kan hinna resa till oss.
Vi rekommenderar att ta tåg till Simrishamn sedan är det ca 30 minuters fantastisk cykeltur utefter kusten för att komma till Skillinge Teater.

Peer Gynt för bara 250:-
Om du anmäler dig till kursen får du köpa din biljett till sommarens stora föreställning Peer Gynt av Henrik Ibsen för det rabatterade priser av 250:-. (ordinarie pris 290:-) Vi skickar en rabattkod till dig efter din anmälan till kursen inkommit.

 

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »