fbpx

Trio Caramel – Chansons d’amour

Chansons d’amour – från Piaf till Piazolla

Skillinge Teater: Caféscenen
Tisdag 4 aug kl 19.00
200:-
Biljetter köpes här!

 

Både de klassiska franska sångerna och  den argentinska tangon handlar om någon form av kärlek; lycklig kärlek, olycklig kärlek, kärlek till livet, kärlek till sitt hemland, sorgen över att förlora en älskade och så vidare.
I dessa tider behöver vi kärlek mer än någonsin! Och som Puh säger till Nasse ”man stavar inte till kärlek man KÄNNER det!”

Pia Williamson sjunger på sitt modersmål franska och på spanska. Hon sjunger den musik hon växte upp med i Paris och Bryssel: de stora klassikerna inom fransk 50, 60 och 70-tal. Edith Piaf, Jacques Brel, Barbara och Piazzolla är några favoriter.

Pia har bland annat uppträtt på flera scener tillsammans med Åke Arenhill i “Sagan om Piaf”, varit med i kabarén ” En småfransk afton” tillsammans med Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd, sjungit tango med Tangartes egen kapellmästare Juanjo Paso.

Filip Runesson är en mästarviolinist och stränginstrumentalist men också kompositör och arrangör. Han är medlem i det välkända svenska balkan-bandet, Östblocket, och dessutom i det världsberömda svensk-arabiska bandet, Tarabband, som turnerar världen över.

Johan Ohlsson är pianist men framför allt, en riktig ”accordéoniste”. Precis som Filip är han också medlem i Östblocket och han är ofta anlitad att ackompanjerar besökande internationella musiker. Förutom Klezmer och tango spelar han grekisk musik, funk och jaz

____________________________________________

Skillinge TEaters cAfe´ & restaurang
Håller öppet i anslutning till föreställningen
Mat, ekologiska viner och kalla öl

 
VARMT VÄLKOMNA!

Prenumerera på vår nyhetsmail och håll dig uppdaterad om det senaste från Skillinge Teater:

* Ett bekräftelsemail kommer till din email, bara svara på det - All personlig data sparas sen säkert och vi lovar - ingen spam!

 

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]
Language »