fbpx

Vandra – för själ och kropp

Vandra – för själ och kropp

Att vandra längre “Camino” vandringar i södra Europa!

Dagar: Söndag den 16 juli eller onsdag den 19 juli
Tid: 10.30 – 18.00
Pris: 560:- inklusive lunch och fika
Obs: Kursen startas bara om vi har 8 anmälda deltagare

Kursledare: Helene Vogelmann

Själslig vandring och praktiska kunskaper inför olika Caminos (pilgrimsvandringar)  i Frankrike, Portugal eller Spanien

Under en dag vandrar vi längs undersköna leder på vackra Österlen. Hav, skog och äng följer oss och får våra sinnen att öppnas. Med harmoni och den inre resan i fokus upptäcker vi oss själva på nytt. Alla är välkomna. Gammal som ung. Hjulbent eller stelbent spelar ingen roll för det viktiga är inte prestationen utan vår gemensamma vandring.

Österlen bjuder på naturen och vi bjuder vandra på ett positivt sällskap. Vandringen börjar med en kort intro på Skillingeteatern vid 10.30 där vi får en kopp grönt te och en matsäck till ryggsäckarna.  Vi lunchar vid 12.30 och är åter på teatern vid 16.00.

Mellan 16.00 – 18.00 berättar Helene om hur man vandrar en längre “Camino” i södra Europa – hur förbereder man sig – såväl själsligt som fysiskt. Vad kan man vänta sig utefter vägen – Helene hon ger praktiska tips och tankar för såväl själ som kropp!

Helene har lång erfarenhet från vandring – hon har gjort tre olika Caminon i Spanien, Frankrike och Portugal – sammantaget har hon vandrat nästan 3000 km. Helene tar er med på en underskön vandring utefter Österlens kustlandskap och ger sina personliga tipsildspel och praktiska tips om man är intresserad av att själv gå en Camino i södra Europa.

Varmt välkomna!

 


Resetips:

Kursen startar kl 11.00 så personer från andra platser kan hinna resa till oss.
Vi rekommenderar att ta tåg till Simrishamn sedan är det ca 30 minuters fantastisk cykeltur utefter kusten för att komma till Skillinge Teater.

Peer Gynt för bara 250:-
Om du anmäler dig till kursen får du köpa din biljett till sommarens stora föreställning Peer Gynt av Henrik Ibsen för det rabatterade priser av 250:-. (ordinarie pris 290:-) Vi skickar en rabattkod till dig efter din anmälan till kursen inkommit.

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »