fbpx

Vårmarknad 2018 sälj

Vårmarknad på Skillinge Teater!

Lördag den 12 maj 11.00 – 17.00
Design, trädgård och lokalproducerad mat

I vintras gjorde vi en mycket välbesökt julmarknad (beräknat ca 1.250 besökare) och i vår slår nu Skillinge Teater upp dörrarna för en vårmarknad riktad till designers, trädgårdsentreprenörer och lokala matproducenter från hela Skåne.

Marknaden kommer att ske i såväl stora teatersalen, ute på gården samt i det sk. Fryshuset(som vi från i år döpt om till Studion.) och hela marknaden är självklart gratis för alla besökare.

 

För att anmäla ert intresse så klickar ni här på denna länk!

Sista anmälningsdag är 25 februari, bekräftelse och faktura kommer senast 2:a veckan i mars  & sista betalningsdag är 1 april. I övrigt gäller turordning i den ordning anmälningarna kommer in.

 

Spännande gäster
Eftersom vi hoppas locka många besökare kommer vi att bjuda in ett antal spännande föreläsare och inspiratörer att berätta för oss om trädgårdsdesign samt mat. Vi välkomnar tex den danska trädgårdsinspiratören Camilla Plum, känd från sina charmiga mat- och trädgårdsprogram från bland annat Sveriges Television.

På kvällen avslutar Camilla dagen med en egen matdemonstration som inkluderar en två rätters middag baserad på Camillas unika recept. Kostnad för kvällen är 290:- per person. Vin och öl finns att köpa på plats.


Varje utställningsyta är 1,8×1 meter och kostar 500:-,
varje utställare kan boka max 3 utställningsytor.

Ett visst antal bord finns att hyra av oss till en kostnad av 100:-/bord.  Annars tar ni med egna bord. El finns vid behov men ta mer era egna extra förlängningskablar.

I detta pris inkluderas även synliggörande i en annons i Österlenmagasinet.

 

Nuvarande program för dagen

12.30 Magiska Trädgården – följ med på en barnvandring med historieberättande tillsammans med Herr Gråtomte, för barn 3 – 6 år 20:-

13.00 Glassmakaren Peter Svanberg från bolaget Köld som med passion specialkomponerar unika glasskoncept för företag och restauranger
Peter berättar hur man gör den godaste glassen

14.00 Magiska Trädgården – följ med på en barnvandring med historieberättande tillsammans med Herr Gråtomte, för barn 3 – 6 år 20:-

15.00 Magiska Trädgården – följ med på en barnvandring med historieberättande tillsammans med Herr Gråtomte, för barn 3 – 6 år 20:-

17.00 Camilla Plum (DK) – Kock och trädgårdsinspiratör känd från flera olika TV program
Camilla trollar med mat och örter och därefter bjuds en två rätters middag baserat på Camillas egnarecept 290:-

 

Vårmarknaden kommer marknadsföras med hjälp av:

  • Nyhetsbrev från oss på teatern (når ca 2500 personer)
  • Annons i Österlenmagasinet
  • Facebook marknadsföring (här brukar vi nå ca 6000 personer men det blir mer om även ni delar)
  • Större skyltar i infarterna mot Simrishamn & Skillinge samt på Österlenvägen mellan Borrby och Löderup.
  • Info om marknaden i Ystad Allehandas kalender, Trip Advisor samt Visit Skånes evenemangskalender.
  • Så mycket press vi kan få om marknaden
  • Marknaden ingår i programmet för Matrundan på Österlen så den synliggörs även där

Eftersom det gynnar alla med ett brett och varierande utbud bland säljarna så förbehåller vi oss rätten att välja bland anmälningarna.

När vi mottagit er anmälan skickar vi en faktura till er som fungerar som bekräftelse. Först när fakturan är betald är ni inbokade och välkomna på marknaden!

De kommer finnas möjlighet att ställa upp sina saker redan den 11 maj mellan kl 17.00 – 20.00
På lördagen öppnas lokalerna för utställarna från 9.30.

 

Varmt välkomna!!

Skillinge Teater

 


 

[rhc_woo_tickets title=”Biljetter” label_btn_show=”Visa detaljer” label_btn_hide=”Göm detaljer” label_soldout=”Slutsåld” label_add_to_cart=”Lägg till kundvagn” with_time=”0″ show_soldout=”0″]

Language »