fbpx

Åsa Fång & Christopher Wollter

BREL MÖTER PIAF : REBELLEN OCH SPARVEN

En av solisterna har blivit sjuk så konserten måste tyvärr ställas in. Alla som köpt biljetter kommer kontaktas för byte eller återbetalning.

________________________________________________

Christopher Wollter och Åsa Fång tar sig an chansontraditionens två giganter. Edit Piaf och Jacques Brel. En rosad föreställning om två av Frankrikes nationallegender. Vi får höra odödliga sånger om livet och kärleken, som ges ur två perspektiv, mannens och kvinnans. Det blir en kontrastfylld afton som rör sig mellan ensamt dragspel och orkester.
En föreställning som förenar två självförbrännande och kärlekstörstande livsöden. Åsa och Christopher ackompanjeras av de tre virtuosa musikerna : Bernt Andersson (piano,dragspel), Per Melin(trummor) och Michael Krönlein (kontrabas). Amsterdam, La vie en Rose, Ne me quittes pas och No je regrette rien, är ett axplock av vad som kommer att framföras ur den franska låtskatten. En enad kritikerkår har hyllat föreställningen som gått för utsålda hus runtom i landet. Föreställningen är drygt 2 timmar lång inklusive paus och ges på svenska med franska inslag.

Överskott från konserten går till vinterisoleringen av Skillinge Teaters stora teaterscen, samt att 5% av överskottet går till UNHCR:s arbete för flyktingar i Ukraina.

I anslutning till konserten finns möjlighet att köpa konsertmat samt kall öl, cava eller cider så kom gärna någon timme innan konserten börjar. Mingla, mys och njut i kvällsssolen. Vill man äta lite finare kan man även boka plats i vår restaurang – men var då ute i god tid med bordsbokningen.

Du är varmt välkommen att ta med egen klaffstol då konserten annars ges stående. Vid ev dåligt väder finns enklare regnponchos att köpa vid entrén till området samt vid de olika barerna.

Vi tipsar om att komplettera ditt biljettköp med en avbokningsförsäkring (kan väljas som tillval efter ditt biljettköp). Då ges biljettkostnaden åter, dock med avdrag för serviceavgift) vid ev. oförutsedd avbokning av konserten


Varmt välkomna hälsar alla vi i teamet på,

Skillinge Teater

 

 

 

ÅSA FÅNG
Åsa är en gränsöverskridande artist som gjort en rad kritikerrosade roller som sångerska, skådespelerska och musikalartist. Hon är aktuell under våren i Malmö Operas uppsättning av musikalen Såsom i Himmelen där hon har rollen som prästfrun Inger. I år spelar Åsa även rollen som grevinnan Lily i musikalen Anastasia.
Har medverkat i bl.a.: Miss Saigon, Billy Elliot, Matilda, Cabaret, Jesus Christ Superstar m.fl. För rollen som Hemska Häxan i Trollkarlen från OZ—vann hon en guldmask.

CHRISTOPHER WOLLTER
Sångare och skådespelare som senast medverkade i succe´n Såsom i Himmelen på Oscarsteatern. Aktuell i Netflixproduktionerna Störts av allt, Dancing Queens, och Camilla Läckbergs Lyckoviken . Har deltagit i: Doktor Zjivago på Malmö Opera och John Gilbert i Garbo och Gilbert, på Stockholms Stadsteater. På Göteborgsoperan huvudroller i Chess, Miss Saigon, Les Miserables, West Side Story och My Fair Lady på Oscarsteatern.

Language »