fbpx
BOB HUND


När:
Lördag 8 juli
Kl:
20.00 – insläpp på konsertområdet från kl 17.00
Parkscenen:
Skillinge Teaters stora sommar- & utomhusscen
Biljetter: Vuxna 695:- , barn/ungdom upp till 16 år 545:-. Barn under 10 år går gratis.
Bar och konsertmat finns på plats, kalla öl, vin och drinkar

________________________________________________

Bob Hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 25 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten. Bob Hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen.

Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Sex individer som inte passar in men som passar ihop. Tillsammans skapar de en egen värld där verkligen-heten speglas i all sin vackra skevhet.

BobHund_liten _TomJerryBomanDickson copy

I anslutning till konserten finns möjlighet att köpa konsertmat samt kall öl, cava eller drinkar så kom gärna någon timme innan konserten börjar. Mingla, mys och njut i kvällsssolen!

Vid ev dåligt väder finns större regnponchos att köpa vid entrén till området samt vid de olika barerna.

Vill man äta lite finare kan man även boka plats i vår restaurang – men var då ute i god tid med bordsbokningen.

Vi tipsar om att komplettera ditt biljettköp med en avbokningsförsäkring (kan väljas som tillval efter ditt biljettköp). Då ges biljettkostnaden åter, dock med avdrag för serviceavgift) vid ev. oförutsedd avbokning av konserten

Varmt välkomna hälsar alla vi i teamet på,
Skillinge Teater

 

Language »