fbpx

Jill Johnson


När:
Lördag 16 juli
Kl:
20.00 – insläpp från kl 18.30
Parkscenen:
Skillinge Teaters nya sommarscen, utomhus
Biljetter: Vuxna 595:- , barn/ungdom upp till 16 år 495:-
Obs: 5% av vinsten går oavkortat till UNHCRs arbete för civilbefolkningen i Ukraina.

________________________________________________

Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och låtskrivare. Hittills har hon hunnit släppa osannolika tjugofem album och gjort succé med egna turnéer.
Jill ligger också bakom den oerhört populära, kritikerrosade och prisbelönta programserien ”Jills veranda” på SVT och är den som tagit countrymusikens ställning i Sverige till helt ny nivå. Jill skriver egna låtar om det som händer här och nu och om allt det hon har omkring sig.

 

Ev. överskott från konserten går till vinterisoleringen av Skillinge Teaters stora teaterscen av överskottet går även 5% till UNGCR:s arbete för flyktingar i Ukraina.

I anslutning till konserten finns möjlighet att köpa konsertmat samt kall öl, cava eller cider så kom gärna någon timme innan konserten börjar. Mingla, mys och njut i kvällsssolen.

Vill man äta lite finare kan man även boka plats i vår restaurang – men var då ute i god tid med bordsbokningen.

Vid ev dåligt väder finns enklare regnponchos att köpa vid entrén till området samt vid de olika barerna.

Vi tipsar om att komplettera ditt biljettköp med en avbokningsförsäkring (kan väljas som tillval efter ditt biljettköp). Då ges biljettkostnaden åter, dock med avdrag för serviceavgift) vid ev. oförutsedd avbokning av konserten

Varmt välkomna hälsar alla vi i teamet på,
Skillinge Teater

 

Language »