fbpx

Kaliffa

När: Lördag 30 juli
Kl:
20.00 – insläpp från kl 18.30
Parkscenen:
Skillinge Teaters nya sommarscen, utomhus
Pris: Vuxna 465:- , barn/ungdom upp till 16 år 425:-
Obs: 5% av vinsten går oavkortat till UNHCRs arbete för civilbefolkningen i Ukraina.

________________________________________________

Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson är en klart lysande stjärna på den svenska hiphop- och reggaescenen. ”Helt seriöst”, ”Tippa på tå”, ”Spontanitet” och ”Kalibrera” är bara några exempel på hits som Kaliffa levererat sedan solokarriärens start år 2014. Hans unika sound är en fusion av reggae, dancehall och pop som lockar över 200 000 lyssnare i månaden på Spotify. Megahiten ”Helt seriöst” kammade hem årets låt på P3 Guld och har 55 miljoner streams på Spotify samt över 13 miljoner visningar på YouTube.

kaliffa gul

 

Ev. överskott från konserten går till vinterisoleringen av Skillinge Teaters stora teaterscen av överskottet går även 5% till UNGCR:s arbete för flyktingar i Ukraina.

I anslutning till konserten finns möjlighet att köpa konsertmat samt kall öl, cava eller cider så kom gärna någon timme innan konserten börjar. Mingla, mys och njut i kvällsssolen.

Vill man äta lite finare kan man även boka plats i vår restaurang – men var då ute i god tid med bordsbokningen.

Vid ev dåligt väder finns enklare regnponchos att köpa vid entrén till området samt vid de olika barerna. Konserten har ståplatser men tag med egen klaffstol eller filt om du vill.

Vi tipsar om att komplettera ditt biljettköp med en avbokningsförsäkring (kan väljas som tillval efter ditt biljettköp). Då kan man av- eller omboka sina biljetter inom viss tid.

Varmt välkomna hälsar alla vi i teamet på,
Skillinge Teater

Language »