fbpx

Malmö Brandkårsorkester

När: Söndag 28 aug
Kl:
16.00 – insläpp från kl 14.30
Parkscenen:
Skillinge Teaters nya sommarscen, utomhus
Biljetter: Vuxna 495:- , barn/ungdom upp till 16 år 445:-. Barn under 8 år går gratis i sllskap av målsman.
Obs: 5% av vinsten går oavkortat till UNHCRs arbete för civilbefolkningen i Ukraina.

________________________________________________

Den anrika orkestern Malmö Brandkårsorkester kommer äntligen till Österlen och tar med sig sina vänner solisterna: Anki Albertsson, Janne Åström, Ulrika Skoglund & Christer Nerfont. Tillsammans bjuder de på en rad av musikens pärlor.

I Skåne är orkestern välkänd för sina galor med välkända artister & när de släpper biljetterna till sina konserter säljs de slut snabbare än man kan säga “ Möllevången” Publiken kommer från när och fjärran och under 2022 gör de bara tre konserter – två i Malmö och nu en här i Skillinge. De första två är redan slutsålda och den i Skillinge köper du biljetter till här.

 

Överskott från konserten går till vinterisoleringen av Skillinge Teaters stora teaterscen, samt att 5% av överskottet går till UNHCR:s arbete för flyktingar i Ukraina.

I anslutning till konserten finns möjlighet att köpa konsertmat samt kall öl, cava eller cider så kom gärna någon timme innan konserten börjar. Mingla, mys och njut i kvällsssolen. Vill man äta lite finare kan man även boka plats i vår restaurang – men var då ute i god tid med bordsbokningen.

Du är varmt välkommen att ta med egen klaffstol då konserten annars ges stående. Vid ev dåligt väder finns enklare regnponchos att köpa vid entrén till området samt vid de olika barerna.

Vi tipsar om att komplettera ditt biljettköp med en avbokningsförsäkring (kan väljas som tillval efter ditt biljettköp). Då ges biljettkostnaden åter, dock med avdrag för serviceavgift) vid ev. oförutsedd avbokning av konserten


Varmt välkomna hälsar alla vi i teamet på,

Skillinge Teater

 

 

Bild: Malmö Brandkårs Orkester – SchlagerNight on Fire 2019 med Nanne Grönvall

Solister

  • Anki Albertsson: har haft roller i Fame, Abba –the True Story, Little Shop of Horrors, Chicago, Spamalot, och nu senast , Mamma Mia –the party.
  • Janne Åström: Sjunger allt från Brel till Deep Purple. Han har haft roller i
    Les Miserables, Annie, Kristina från Duvemåla mfl.
  • Ulrika Skoglund: En röst som saknar konkurrens på denna sidan av Europa i höjd, feeling och omfång i långa nyanserade accenter och en aldrig andnupen frasering, ja så skrev Christer Nilsson i Orkesterjournalen.
  • Christer Nerfont: Har haft roller i Evita, Les Miserables, West Side Story, Kristina från Duvemåla mfl. Numera är Christer verksam på Wermlands.

Dirigent: Jörgen Flink

Välkomna till en minnesvärd konsert – en helkväll i sensommaskrud.

Language »