fbpx
Mikael Wiehe

När: Torsdag 7 juli
Kl:
20.00 – insläpp från kl 18.30
Parkscenen:
Skillinge Teaters nya sommarscen, utomhus
Pris: Vuxna 495:- , barn/ungdom upp till 16 år 445:-. Barn under 8 år går gratis i sällskap med sina föräldrar.
Obs: 5% av vinsten går oavkortat till UNHCRs arbete för civilbefolkningen i Ukraina.

________________________________________________

Med denna turné tar Mikael Wiehe farväl. Farväl av det intensiva turnerande som varit hans signum ända sedan han först mötte publiken som Hoola Bandoola Bands ledare på 70-talet. Att få välkomna honom till oss här på Österlen är därför en ära och en hyllning till denna artist som präglat den svenska låtskatten för hundratusentals människor i hela norden.

Två saker har under ett halvt sekel definierat Mikael Wiehes artistiska värv. Dels den eviga resan, turnén utan slut. Dels drömmen om en bättre värld. Det förstnämnda har nu snart nått sin slutstation. Det senare är en strävan som aldrig kommer upphöra.

Överskott från konserten går till vinterisoleringen av Skillinge Teaters stora teaterscen, samt att 5% av överskottet går till UNHCR:s arbete för flyktingar i Ukraina.

I anslutning till konserten finns möjlighet att köpa konsertmat samt kall öl, cava eller cider så kom gärna någon timme innan konserten börjar. Mingla, mys och njut i kvällssolen. Vill man äta lite finare kan man även boka plats i vår restaurang – men var då ute i god tid med bordsbokningen.

Du är varmt välkommen att ta med egen klaffstol då konserten annars ges stående. Vid ev dåligt väder finns enklare regnponchos att köpa vid entrén till området samt vid de olika barerna.

Vi tipsar om att komplettera ditt biljettköp med en avbokningsförsäkring (kan väljas som tillval efter ditt biljettköp). Då ges biljettkostnaden åter, dock med avdrag för serviceavgift) vid ev. oförutsedd avbokning av konserten


Varmt välkomna hälsar alla vi i teamet på,

Skillinge Teater

 

Vad som händer sen? Mikael Wiehe är inte den som ger upp i första taget. Mikael är 75 år och där ett kapitel avslutas börjar ett annat. Kanske kan en hint skönjas i de avslutande raderna i hans sång ”På livets hav”:

”Det är en resa som inte har något slut
Och våra drömmar
Våra drömmar har vi kvar
På livets stora hav”

Language »