fbpx

MOVITS!

När: Tisdag 19 juli
Kl:
20.00 – insläpp från kl 18.30
Parkscenen:
Skillinge Teaters nya sommarscen, utomhus
Biljetter: Vuxna 495:- , barn/ungdom upp till 16 år 445:-. Barn under 8 år går gratis i sällskap med sina föräldrar.
Obs: 5% av vinsten går oavkortat till UNHCRs arbete för civilbefolkningen i Ukraina.

________________________________________________

Movits! har länge utmärkt sig för att vara en av Sveriges starkaste liveakter. De har turnerat non-stop och världen över de senaste tio åren. Uppmärksammade för sitt säregna sound som numera blivit något av ett signum av rap, tunga beats och bombastiska blåsarrangemang.

Movits! drar storpublik både på hemmaplan och internationellt och superstolta välkomnar vi dem till Österlen och Skillinge Teater.

Överskott från konserten går till vinterisoleringen av Skillinge Teaters stora teaterscen, samt att 5% av överskottet går till UNHCR:s arbete för flyktingar i Ukraina.

I anslutning till konserten finns möjlighet att köpa konsertmat samt kall öl, cava eller cider så kom gärna någon timme innan konserten börjar. Mingla, mys och njut i kvällsssolen. Vill man äta lite finare kan man även boka plats i vår restaurang – men var då ute i god tid med bordsbokningen.

Du är varmt välkommen att ta med egen klaffstol då konserten annars ges stående. Vid ev dåligt väder finns enklare regnponchos att köpa vid entrén till området samt vid de olika barerna.

Vi tipsar om att komplettera ditt biljettköp med en avbokningsförsäkring (kan väljas som tillval efter ditt biljettköp). Då ges biljettkostnaden åter, dock med avdrag för serviceavgift) vid ev. oförutsedd avbokning av konserten


Varmt välkomna hälsar alla vi i teamet på,

Skillinge Teater

 

 

 

Movits! är en svensk hiphop-grupp från Hertsön, en stadsdel i Luleå, bestående av bröderna ”Johan Jivin” och ”Mördar-Anders” Rensfeldt, samt saxofonisten Jocke ”One-Take” Nilsson från Piteå.

Gruppen spelar en blandning av jazz och hiphop. Movits! beskriver sig själva som: ”Djangogitarr, Blås och Streetswing. Musik för såväl Art directorn som för din mamma!

Language »