fbpx

Robert Wells & Vocalettes

ROBERT WELLS & VOCALETTES
TRIBUTE to CHARLIE NORMAN


När:
Lördag 5 augusti
Kl:
20.00
VAR:
Skillinge Teaters TEATERSCEN – INOMHUS!
Biljetter: Vuxna 545:- , barn/ungdom upp till 16 år 445:- Barn under 10 år går gratis.
Skillinge Teaters Gin Bar & restaurang håller öppet

________________________________________________

Välkommen till en intim och nära helkväll med fantastiska artisten Robert Wells som kommer med Rapsody in Rock trion Vocalettes. Denna kväll för att hedra sin stora mentor och kollega – pianolegenden Charlie Norman.

Robert och Charlie gjorde sin första spelning tillsammans för cirka 25 år sedan och sedan dess har de arbetat sida vid sida under ett decennium, släppt album, turnerat och gjort gemensamma TV-framträdanden.

Robert är en av våra mest folkkära pianister med mer än trettio års turnerande med megasuccén Rhapsody In Rock, skivutgivningar och samarbeten med över 100 artister bjuder nu Robert Wells in till en helkväll tillsammans med skönsjungande Vocalettes.

Robert har passerat 1,9 miljoner åskådare bara i Sverige sedan 1998, bland annat har han stått för pianot på inspelningen av A Song For You, med Céline Dion  som sångerska och hans musik blev utsedd som den officiella TV-musiken till Olympiska Spelen 2008 i Peking.

Kvällen varvas med Boogie, improvisationer, anekdoter och humor, om livet med pianot vid sin sida.

robert wells

Konserten ges inne på Skillinge Teaters stora teaterscen – intimt, nära, en  fantastisk, unik musikupplevelse med Robert Wells!

robert wells 2

Vill man äta innan konserten kan man även boka plats i vår restaurang – men var då ute i god tid med bordsbokningen.

Vi tipsar om att komplettera ditt biljettköp med en avbokningsförsäkring (kan väljas som tillval efter ditt biljettköp). Då ges biljettkostnaden åter, dock med avdrag för serviceavgift) vid ev. oförutsedd avbokning av konserten


Varmt välkomna hälsar alla vi i teamet på,

Skillinge Teater

 

Language »