fbpx

TIMBUKTU & DAMN!

När: Söndag 3 juli
Kl:
20.00 – insläpp från kl 18.30
Parkscenen:
Skillinge Teaters nya sommarscen, utomhus
Pris: 495:- vuxen, 445:- barn/ungdom upp till 16 år
Obs: 5% av vinsten går oavkortat till UNHCRs arbete för civilbefolkningen i Ukraina.

________________________________________________

Timbuktu, är en av Sveriges största hiphopartister genom tiderna. Sedan första singelsläppet 1996 har han uppträtt både som soloartist och i diverse andra konstellationer, bland annat med funkbandet Damn! som han turnerat med i över 15 år. Timbuktu har släppt ett tiotal album, tilldelats mängder med Guld- och Platinaskivor, vunnit åtta Grammispriser och fyra P3 Guld-utmärkelser och äntligen kan vi välkomna Timbuktu & Damn! till Österlen för årets första stora sommarkonsert på Skillinge Teater.

timbuktu

Överskott från konserten går till vinterisoleringen av Skillinge Teaters stora teaterscen, samt att 5% av överskottet går till UNHCR:s arbete för flyktingar i Ukraina.

I anslutning till konserten finns möjlighet att köpa konsertmat samt kall öl, cava eller cider så kom gärna någon timme innan konserten börjar. Mingla, mys och njut i kvällsssolen. Vill man äta lite finare kan man även boka plats i vår restaurang – men var då ute i god tid med bordsbokningen.

Du är varmt välkommen att ta med egen klaffstol då konserten annars ges stående. Vid ev dåligt väder finns enklare regnponchos att köpa vid entrén till området samt vid de olika barerna.

Vi tipsar om att komplettera ditt biljettköp med en avbokningsförsäkring (kan väljas som tillval efter ditt biljettköp). Då ges biljettkostnaden åter, dock med avdrag för serviceavgift) vid ev. oförutsedd avbokning av konserten


Varmt välkomna hälsar alla vi i teamet på,

Skillinge Teater

 

Med hundratals konserter i ryggen har Timbuktu & Damn! cementerat sin position som en av vår tids främsta liveakter – och även etablerat sig långt utanför landets gränser.

Under 2021 släppte Timbuktu sitt senaste album “Du Gamla Du Nya”. Han är även aktuell med podcasten “This Moment”, tillsammans med Marcus Samuelsson.

Language »