fbpx

Weeping Willows

När: Lördag 6 aug
Kl:
20.00 startar konserten – insläpp på konsertområdet – från 17.00
Parkscenen:
Skillinge Teaters nya sommarscen, utomhus
Pris: 580:- vuxen, 540:- barn/ungdom från 8 till 18 år, under 8 år går gratis i sällskap med föräldrar eller motsvarande.
Obs: 5% av vinsten går oavkortat till UNHCRs arbete för civilbefolkningen i Ukraina.

________________________________________________

Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära band. med särpräglat sound kännetecknat av frontmannen Magnus Carlssons säregna röst.
Gruppen kan som ingen annan skapa låtar om olycklig kärlek, ensamhet och hjärtesorg vilket bådar gott för den perfekta sommarkvällen helt enkelt!

weeping ny pressbild

Kl 17.00 öppnar vi konsertområdet samt våra två fina barer – dessa håller sen öppet så länge konserten varar.

I barerna kan alla handla mat. Här finns mycket vällagad festivalsmat samt kalla öl, cava och vin – Denna dag serverar vi kyckling wraps med god sås och sallader med picklade grönsaker samt en motsvarande vegetarisk variant.

Till detta kan man köpa alla öl på tappkran och dagen till ära serverar vi även kall Cava på tapp. För de som vill finns även rött vin samt självklart alkoholfria alternativ. Här finns även lite snacks för de som inte är så hungriga. Betala kan man göra med swisch eller kort.

I själva restaurangen har vi servering endast för reserverade bord. Här är dock alla platser sedan länge fullbokade. Det finns dock lite extra bord för er övriga, vilket tydligt framgår genom reservationsskyltar på plats.

Man kan ta med sig egen mat – dock är det inte tillåtet att ta med egen alkohol.  Av säkerhetsskäl är det inte heller tillåtet att ta med glasflaskor eller termosar in på Konsertområdet.

På konsertområdet finns ett flertal bänkar samt bord i utkanten av området där man i mån av plats kan sitta. För de av er som vill, rekommenderar vi annars att ni tar med egen fällstol. I början av kvällen kan man även breda ut en picknickfäll på den stora gräsplanen framför scenen.

20 minuter innan konserten väl börjar kan vi dock inte ha stolar precis framför scenen och ev får picknickfilten då vikas samman – den delen blir då reserverad för stående publik.  Det enda undantaget är att vi kommer ha några få bänkar i vänstra sidan längre fram – dessa är då avsedda för våra äldsta samt personer med funktionsnedsättning samt rullstol.

Hjälp oss att återvinna
På konsertområdet har vI sorteringsstationer. I de vita säckarna vill vi att ni lägger era plastglas. I de svarta sopsäckarna läggs övrigt avfall.

Transport och parkering.
Adressen hit till teatern är Möllevångsgatan 9, 27660 Skillinge

Vi rekommenderar så många som kan att cykla eller samåka till konserten. Det finns underbara cyckelvägar hela vägen från Simrishamn till Skillinge och det tar ca 35 minuter att cykla.

För er som åker bil finns under denna konsert 3 av oss definierade parkeringsalternativ. Se karta här nedan.

Parkering 1 – Parkering på idrottsplatsen i Skillinge – gratis
Stor parkeringsplats vid infarten till Skillinge från kustvägen nära havet. Väldigt enkel att hitta till om man kommer från Ystad via kustvägen – följ bara våra parkeringsskyltar. Denna parkering ligger bara några minuters promenad från Skillinge Teater. Hela vägen kommer vara tydligt snitslad så det är bara att följa de blå/röda markeringsbanden.

Parkering 2 – Ställplatsen i hamnen – gratis
Stor parkeringsplats längst ned mot Nyhemsgatan mot havet. Väldigt enkel att hitta till om man kommer från Simrishamnshållet – följ bara våra parkeringsskyltar. Denna parkering ligger bara några få minuters promenad från Skillinge Teater. Hela vägen kommer där vara tydligt snittslad så det är bara att följa de blå/röda markeringsbanden.

Parkering 3 – betalning – Parkering på äng ovanför Ankarets ålderdomshem.
Denna parkering är den vi minst rekommenderar då den är mer svårtillgänglig än de andra. För att motivera er att parkera på de andra parkeringsplatserna kommer denna att vara avgiftsbelagd á 50:- Denna summa betalas vid infart med swish. Infart från Möllevångsgatan.


Varmt välkomna hälsar alla vi i teamet på,

Skillinge Teater

Med hundratals konserter i ryggen har Weeping Willows cementerat sin position som en av vår tids främsta liveakter. Bandet består av Magnus Carlsson, Anders Hernestam, Ola Nyström och Niko Röhlcke.

Language »